10 fps sakin bir oyunda yetiyor..Ama Point Blank araba yarışları gibi oyunlarda fps önde olmalı..
Markalar Kapışıyor..! (Sende Gel)
Birde oyunlarda FPS mi önemli grafik kalitesi mi..görüntü kalitesi derken oyunun ayarlarını söylüyorsan low - medium - high diye tabiykide oyunu kasmayacak şekilde en yüksek ayarda oynamalısın bunun için de oyun performansı sistem özelliklerine bağlı
Benim için FPS 35'ten az olduğunda oyun kendini kaybediyor..ama kalite az olduğunda tadı çıkmıyor..Bunda bir karar vericek olursak kalite ne olursa olsun fps en az 35 olmalı..Yoksa oyunun tadı çıkmaz..
Öyle Değil mi..?
Aga bu kartı gittin nerden buldun aşık oldum ben bu kart'aabi bu kartın içinde 2 adet GTX580 gpu su var ve sınırlı sayıda üretildi özel bir seri yani kolay kolay bulamassın tank gibi kart yapmışlar
tasarımı müthiş..
[/url]
[url=http://bit.ly/c25MCx]
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Benim soğutma sistemini yeni toplayacağım sisteme vereceğim eğerki böyle veya bütçe izin verirse bu kartı alsam ısı derecesini 30 larda tutttuğumu varsaysak oyunlarda harika ötesi performans verir dimi ?
Hakkaten kart bomba uzay gemisi gibi ama sabri olmadan ben bu kartla mars'a gitmem...Güzel bi sistem toplayacağım bomba cinsten yardımlarınızla
Bu karta 12 gb ram 4 veya 6 çekirdek bi işlemci tadından yenmez :DMetroyu yarıya kadar oynayabildim
10 fps sakin bir oyunda yetiyor..Ama Point Blank araba yarışları gibi oyunlarda fps önde olmalı..valla oyunları yüksek ayarda gerçekci bir atmosferde oynamadıkdan sonra ne gereği var ki oyun oynamanın o yüzden sizede tavsiyem 1920 X 1080 çözünürlükte high da oyunları oynarsanız anlarsınız dediğim şeyi
Benim en sevdigim marka msi.
ekran kartı alacak olsam ya gtx590 veya radeon7970 alırdım.daha az bütçem varsa gtx580 veya 570
HD7990'dan pek de bir beklentim yok HD6990'a benzer bir şey olur.
Benim beklentim gelişimden yana artık. Bu kadar kart piyasaya yeter. DX12 falan bir şeyler yapsınlar artık :D
dx12 yapmazlar çünkü hd7990 windows 8 full sürümden önce çıkar.dx12 destekleyen kartlar anca windows 8 le beraber çıkar.windows 7 dx12 desteklemiyor.7990dan çok beklentim olduğunu söyleyebilirim zaten 7970 ile gtx 580/590 performans olarak çok iyi ve eşit sayılırdı.umarım 7990 çok iyi bir kart olur.ondan sonrada hd8000 serisi çıkacak :D.bakalım nvidia bu arada ne yapacak.
Biliyorum fakat bence Windows 8 ile de çıkmayacak gibi ...
Sizler için tarihi eser sınıfına girmek üzere olan iki ekran kartımın resmini koyuyorum.
Bu ekran kartları ile yeni çıkan ekran kartları arasındaki fiziksel yapı karşılaştırmasını yapabilecek bir arkadaşımız var mı acep.
[URL=http://img717.imageshack.us/i/img0080fnm.jpg/][/URL]
Sizler için tarihi eser sınıfına girmek üzere olan iki ekran kartımın resmini koyuyorum.oradaki flash bellek ne oluyor :D
Bu ekran kartları ile yeni çıkan ekran kartları arasındaki fiziksel yapı karşılaştırmasını yapabilecek bir arkadaşımız var mı acep.
[URL=http://img717.imageshack.us/i/img0080fnm.jpg/][/URL]
Sizler için tarihi eser sınıfına girmek üzere olan iki ekran kartımın resmini koyuyorum.yamyam abi gördüğümü sandığım şey sanırım üst deki ekran kartına 4 pin fan takılıyor yoksa benmi yanılıyorum
[URL=http://img717.imageshack.us/i/img0080fnm.jpg/][/URL]abi bu arada kartlar gerçekden de tarihi esermiş yahu onların macunları ölmüştür kurumuştur yenileseydin
benimde elime çok eski bir kart geçmişti termal macun o kadar kurumuşki bıçakla zor kazıdım valla
yamyam abi gördüğümü sandığım şey sanırım üst deki ekran kartına 4 pin fan takılıyor yoksa benmi yanılıyorumCahal civelek arkadaşım.abi bu arada kartlar gerçekden de tarihi esermiş yahu onların macunları ölmüştür kurumuştur yenileseydin
benimde elime çok eski bir kart geçmişti termal macun o kadar kurumuşki bıçakla zor kazıdım valla
O kartların periyodik bakımları yapılmış ve sağlam ve temiz bir şekilde monte edilip beklemeye alınmıştır.
Dikkat edersen soğutucularında böcük möcük kıl tüy hiç bişii yoktur. O kartları da zamanında foşur foşur yıkamıştım.
Üstteki ekran kartına 4 pin besleme takılıyor. Oyun kartıdır. Zamanının krallarından biriydi.
Cahal civelek arkadaşım.evet şimdi farkettim kartlar gayet temiz görünüyor fanlarında toz bile yok ama benim anlamadığım aynı anakart üzerindeki cpu fanı gibi 4 pin fan girişi gibi görünüyor resimden nasıl güç bağlanıyordu acaba nasıl bir kabloyla
O kartların periyodik bakımları yapılmış ve sağlam ve temiz bir şekilde monte edilip beklemeye alınmıştır.
Dikkat edersen soğutucularında böcük möcük kıl tüy hiç bişii yoktur. O kartları da zamanında foşur foşur yıkamıştım.
Üstteki ekran kartına 4 pin besleme takılıyor. Oyun kartıdır. Zamanının krallarından biriydi.
SAPHIRE
Cahal civelek arkadaşlar.
evet şimdi farkettim kartlar gayet temiz görünüyor fanlarında toz bile yok ama benim anlamadığım aynı anakart üzerindeki cpu fanı gibi 4 pin fan girişi gibi görünüyor resimden nasıl güç bağlanıyordu acaba nasıl birFloppy beslemesi ile aynı kablo.
Benim ses kartının I/O portu da aynı kablo ile besleniyor.