Markalar Kapışıyor..! (Sende Gel)
Yeni çıkartılan çoğu kartlarda yamyamlık yapıyorlar. Hemen bozulsun da başkasını satalım diye.
Nereden mi biliyorum.
Çoğu yeni çıkan kartların fanları karta doğru üflemeli yapılmaktadır. Bu da kart üzerindeki bazı bileşenlerin özellikle RAM chip lerinin aşırı tozlanmasına ve zamanla yanmasına neden olmaktadır. Herkesler benim gibi foşur foşur yıkamaz. Havadaki tozlara da engel olamayacağımıza göre.
:) DOGRU SÖLÜORSUN GLSCN ALACAK PARA BİZDE YOK :D NAPALIM Bİ BİR 2 YIL SONRA BELKİ :valla yılbaşı piyangosu filan tuttursam ilk işim o kartdan 4 adet alıp quad slı yapıcam sonrada paso bencmark kasıcam muhtemelen de oyunlarda 5 yıl civarı kasma yapmaz o kartdan 4 tanesi bizimkisi can sıkıntısı işte aslında güzel oyunlar çıksada oynasak eskisi kadar zevkli ve oynanış bakımından iyi oyun yapılmıyor artık
valla yılbaşı piyangosu filan tuttursam ilk işim o kartdan 4 adet alıp quad slı yapıcam sonrada paso bencmark kasıcam muhtemelen de oyunlarda 5 yıl civarı kasma yapmaz o kartdan 4 tanesi bizimkisi can sıkıntısı işte aslında güzel oyunlar çıksada oynasak eskisi kadar zevkli ve oynanış bakımından iyi oyun yapılmıyor artı:) evet dogru gta hariç nfs undrground 2 zamanındda damga bi oyundu serbestlik üst sınırda sonra nfs bozudu işi
yamyam abi resimdeki cımbız dikkatimi çekti ilk baş güldüm ama sonra hafıza kartlarını gördüm sanırım onları takdığın yerden cımbızla çekiyorsunBayanlar için yapılmış nice aparatlar vardır ki bizim gibi elektronikçiler için bir ilaç gibidir. O cımbızla yüksek frekans uygulamalarında çook iş yapmıştım.
Hala da arada bir birşeyleri mıncıklayıp çekmek için iyi iş görüyo.
Hoş elimde 10 çeşit elektronikçi cımbızı da var ama bayan cımbızları bi başka
[URL=http://img204.imageshack.us/i/ift001.jpg/][/URL]Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230144) ~ 12 Nisan 2012 22:29
Bayanlar için yapılmış nice aparatlar vardır ki bizim gibi elektronikçiler için bir ilaç gibidir. O cımbızla yüksek frekans uygulamalarında çook iş yapmıştım.ameliyathane yi hazırlayın reşteri ver filan gibilerden bunları böyle birlikte görünce aklıma geldi ahaha
Hala da arada bir birşeyleri mıncıklayıp çekmek için iyi iş görüyo.
Hoş elimde 10 çeşit elektronikçi cımbızı da var ama bayan cımbızları bi başka
[URL=http://img204.imageshack.us/i/ift001.jpg/][/URL]
Çift ekran kartı yerine güçlü tek ekran kartı fikrimce daha iyi.
Mesela HD4850 ekran kartın var. Yeni ekran kartın da HD5750 diyelim. Ben olsam ikisini bir arada kullanacağıma HD6850 alırdım daha iyi :D
Ben de palit 8400gs pasif soğutma yerine gpunun orada fan var fazla ısınmaz.
40nm üretim teknolojisi fazla ısınmaz yazın 55 C yi geçmiyor.GTA Sa yı Pes 2010 u medium ayarlarda ama
1366x768 gibi çözünürlüklerlerde rahat oynatıyor.Alt sınıfa can gibi kart.
Ayrıca Crysis de çok güzel fpsler alır kendisi rekoru 13 fps :D
8400gs... İlk kartım. Gerçekten güzeldi o kart. bir gün CS4 ile şotofok yaparken çıttt diye bir ses geldi bir daha çalışmadı... :D