Merhabalar...
Markasız bir webcam var elimde ve sürücüsü olmadığı için bilgisayarıma yükleyemiyorum...
Acaba bu durumda ne yapmam gerekir? ya da ne yapabilirim?
Cam in üstünde marka model hiçbir şey yer almıyor...
Şimdiden çok teşekkürler...
Markasız Web Cam Sürücü
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
OP Taze Üye
2 mesaj
arkadaşlar kamera açıldığında beyaz çıkıyor tamamen karşımıza bu neden oluyor sürücüyü halletim ama :(
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
fatihkularkadaşlar kamera açıldığında beyaz çıkıyor tamamen karşımıza bu neden oluyor sürücüyü halletim ama :(kardeşim sana yardımcı olabilirim ama önce senin bana yardımcı olman gerekir.
Kameranın içini açıp devre elemanı üzerinde Siyah renkli ince bi parça var. üstünde yazan bilgileri verirsen aban gerekli driver'ı bulurum yoksa sen boşuna driver falan aramakla uğraşma.
Taze Üye
12 mesaj
kardes bunu pcye takdıgın zaman su aygıt bulundu der adını verır ben bu zamana kadar adını vermeyen bı seyle kasılasmadım onu dene sen su aygıt bulundu der mesela bende orite 3000 war takıldıgında orite 3000 bulundu dıo
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj
mekaraykardes bunu pcye takdıgın zaman su aygıt bulundu der adını verır ben bu zamana kadar adını vermeyen bı seyle kasılasmadım onu dene sen su aygıt bulundu der mesela bende orite 3000 war takıldıgında orite 3000 bulundu dıArkadasa katılıyorum . bilgisayar ozellikleri donanım bulma sihirbazındanda görebilirsiniz.