Mars Gezegeni Arsa Satışları sitesi
Mars Gezegeni Arsa Satışları
pahalanmadan kapatmak lazım birkaç dönüm.
Sahibi kimmiş ki satıyor? Sadece dolandırıcılık, başka birşey değil. Bunlara kanıpta paralarını kaptıranlarda varmıdır acaba ?
Ey benim saf kardeşim satana mirasmı kalmış alnının teriylemi kazanmış. Hadi ademden miras diyelim, alıp ne yapacan, köşesine villamı oturtacan.
Konuyu açan (arkadaş diyemiyorum) SAHTEKAR kendine başka bir dolandırıcılık yeri bul.
alan da olmuş yani şaşırdım :S
Yeni Arsa Sahipleri
MEHTAP TURSUNOĞLU-ANKARA
MAHMUT KALE-İSTANBUL
MUSTAFA DOYAR-AMASYA
YUSUF EMİROĞLU-ANKARA
parası ne kadardır acaba?
hepsi numara ya ve tamamı saçmalık...bir ara da yıldız satıyorlardı güzel ülkemin düşük IQ lu insanlarıda gidip yıldız satın alıyorlardı.kime ne hava atacaksa artık...
adamın bırı de gıdıp magara almiştı bıara...hahah
dolandırıcılık.. hadi ya :D
..komik..
Merhaba,Bu Tarz Bir Satışa Yabancı Değiliz.Bir Dönem Yıldızları Satan (Yıldızlara İsim Vererek) Bir Uyanık Çıkmıştı ve Kişilere Gökyüzünde Bulunan Yıldızları Satıyordu.Üstelik Reklamını da Popüler Tv Programlarında Yapmayıda İhmal Etmemişti.Müşterisi Bol Olan Bu Yıldız Satışından Ne Kadar Gelir Elde Ettiklerini Bilemem ancak Bildiğim Birşey var ki İnsanoğlunun İleriki Bir zaman dilimi için Dünyanın Artık Yaşanılmaz Olacağını,Bir İhtimal Belki Dünya Dışında Yaşamın Mümkün Olacağı Düşüncesi İle Hareket ederek bu arsaları satın almış olduklarıdır.Kimbilir Belkide Bu Liste,Arazilerin albenisini artırmak adına uydurulan fake bir listedir.Bu arada Yıldıza İsim vererek sahip Olmak! İsteyen varsa Buyursun;
bu sitenin asıl amacı internette neler yapılabileceğini bizimde göstermek istememizdir
zatzotBaşınız belaya girer.Yaşatmazlar uzaylılar.Zaten kaç yıldır aya da gidemiyoruz.Kaşınıyorlargirmez benim tanıdığım uzaylı arsa mafyası var
Ben bu olayı şaka sanıyordum ciddiye almamıştım, ciddi ciddi satıyorlar demek. Yarıldım gülmekten, koyacak smiley bulamadım heheh.
Onlar istedikleri kadar satsınlar, hem kim kimin malını satıyormuş yav. Tapusu bende zaten oraların İlerde sorun çıkarsa işgal ederiz olur biter alla alla.
Türk'te çaremi yok.