Hangisi arkadaşlar...
MARVER vs. CAPCOM
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
334 mesaj
Son Düzenleme: Dioxid ~ 27 Ağustos 2009 23:49
Yıllanmış Üye
292 mesaj
asLında o kadar zor bi secimki benim icin..marwel karekterleri qecmisten qunumuze halen sinemalara uyarlanmakta we unutulmaz arasındaki yerlerini coktan almıs durumdalar..benim icin rorschach cok ayrıdır=))..
ama capcom un yeni nesil karekterleri ise qercekten quzeL..bunu yeni nesil oyunlarada qercekten yansıtmayıda basarmıs durumdalar..bknz:bionic commando..
bu yuzden adaletli sayılabilecek bi test olmaktan öte eski yeni atısması yasanıcak bence=))
tbrkler quzel anket..
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj
asLında o kadar zor bi secimki benim icin..marwel karekterleri qecmisten qunumuze halen sinemalara uyarlanmakta we unutulmaz arasındaki yerlerini coktan almıs durumdalar..benim icin rorschach cok ayrıdır=))..
ama capcom un yeni nesil karekterleri ise qercekten quzeL..bunu yeni nesil oyunlarada qercekten yansıtmayıda basarmıs durumdalar..bknz:bionic commando..
bu yuzden adaletli sayılabilecek bi test olmaktan öte eski yeni atısması yasanıcak bence=))
tbrkler quzel anket..
Teşekkür ederim...Evet dedigin gibi olur heralde...xDSon Düzenleme: Dioxid ~ 28 Ağustos 2009 00:21
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj
Oylamalarla Birlikte yorumlarınızıda bekliyorum arkadaşlar....
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
cok acaip bi konu olmusş :D ama ikiside berbat :D