Masa üstü araçları açamadık aşağıdaki resimdeki gibi oluyor nasıl çalıştırım simdiden teşekkürler
masa üstü araçlar çalışmıyor
Gadget bozuk olabilir mi? Hepsinde bu sorun var mı?
Evet Malesef hepsi açılmıyor .hepsinde aynı sorun var.İlginize teşekkürler
Sorun ilk sistemi kurduğunuz andan beri varsa sorun sistemde. İlgili dosyalar bozuk olabilir. Sonradan oluştuysa sistem geri yükleme yapabilirsiniz.
Sonradan meydana geldi baştan çok güzel çalışıyordu anlamadım
sistem geri yüklemesini ayrıntılı olarak anlatırsanız çok memnun olurum
hangi tarih ten başlatmamız gerek onuda bilemiyoruz.teşekkürler
Arkadaşlar hala düzelmedi sizlerden değerli cevaplarınızı bekliyorum.Lütfen yardım ediniz moralim bozuluyor.
Değerli arkadaşlar gerçi masa üstü araçlar çok da gerekli değil ama ben orda namaz vakitlerini takip ediyordum simdi çalışmıyor bana tam ve açık olarak nasıl düzeltebileceğimi anlatmanızı bekliyorum hepinize şimdiden teşekkürlerimi iletir selamlarım ile.
bendede bazen öyle oluyor yeniden başlat bilgisayarı olmassa format yapacak bişi yok!!
Bide İnternete YAptığım Gezintide Şuna Rastladım
1) Herhangi bir isim ile yeni bir "Kullanıcı Hesabı" açıyoruz.
2) Yeni açtığımız hesap ile Windows oturumu açıyoruz.
3) "Kullanıcılar" klasörüne girip yeni açtığımız kullanıcı hesabının dosyaları içinden; "AppData > Local > Microsoft" yolu üzerinden "Windows Sidebar" klasörünü daha sonra sürekli kullandığımız kullanıcı hesabından ulaşabileceğimiz şekilde bir yere kopyalıyoruz.
4) Sistemimizi yeniden başlatıp, güvenli modda, sürekli kullandığımız kullanıcı adı ile oturum açıyoruz. (Güvenli modda açmak önemli, normal modda dosyalar kullanımda olduğundan değiştirilemiyor.)
5) Yedeklediğimiz "Windows Sidebar" klasörünü, "Kullanıcılar" klasörüne girip sürekli kullandığımız kullanıcı hesabının dosyaları içinden; "AppData > Local > Microsoft" dizini içindeki "Windows Sidebar" klasörünün içeriği ile değiştiriyoruz.
6) Sistemimizi normal bir şekilde yeniden başlatarak, sürekli kullandığımız kullanıcı adı ile Windows'u başlatıp, öylesine oluşturduğumuz kullanıcı hesabını siliyoruz. Bİ Dene