arkadaşlar  kusara  bakamayın konuyu yanlıs  yere açtıysam 
şöyle bir  sorunum var...
masa üstündeki  icon ların altın da  yer  alan  renklerı  kaldıramıyorum 
deskop ayarlarındanda  kaldıramıyorum ...
masa üstündeykene özellikler  yapıyrum görüntü  ayarların dan avantaj  deskop seceneği ama  burda renklerı kaldırmak için herangı bır secenek yok  basıt  bir sorun  ama  insan bulamayınca delı oluyor  googlede de  bulmadım 1 saat  aradım  deli olmadan  biri bana  yardım  etsinn.. tşk...
masa üstü deskop
demekki basit bir sorun değilmiş hemen cvp gelmediğine göre
Bilgisayarım > özellikler > gelişmiş > performans seçenekleri bölümündeki ayarlar butonuna basın. Sonra "masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan" ve "menü altında gölge göster" seçenklerinden hangileri işaretli, hangileri değil, buraya yaz. Ekran görüntüsü koysan iyi olur aslında.
resim ekleyemiyorum şirket p c si oldugu için kısıtlamalı...
Bilgisayarım > özellikler'ede mi giremiyorsun?
bilgisayarım özellikler.. anlatığınız  işleme kadar  gelıyorum  hepsi işareli hangisini kladıracagımı  bılmıyorum  işletim  sistemiin yazılımı english olduğu için açıkcası dokunmak istemiyorum ...
siz hangisini kaldırın  derseniz  ben  ona tick koyup kaldırıcam...
9., 10. ve 11. maddenin yanındaki işareti kaldırıp öyle deneyin. Olmazsa masaüstüne sağ tıklayıp özeliklere, oradanda masaüstü sekmesine gelip "masaüstünü özelleştir" butonuna basın. Açılan penceredeki web sekmesine gidin oradaki tüm kutucukların işaretini kaldırın.
ok tşk... dediğiniz gibi yaptım web  sekmedınden tick kaldırdım renkler gitti çok  tşk...  ederim...
iyi günler...