arkadaşlar kusara bakamayın konuyu yanlıs yere açtıysam
şöyle bir sorunum var...
masa üstündeki icon ların altın da yer alan renklerı kaldıramıyorum
deskop ayarlarındanda kaldıramıyorum ...
masa üstündeykene özellikler yapıyrum görüntü ayarların dan avantaj deskop seceneği ama burda renklerı kaldırmak için herangı bır secenek yok basıt bir sorun ama insan bulamayınca delı oluyor googlede de bulmadım 1 saat aradım deli olmadan biri bana yardım etsinn.. tşk...
masa üstü deskop
demekki basit bir sorun değilmiş hemen cvp gelmediğine göre
Bilgisayarım > özellikler > gelişmiş > performans seçenekleri bölümündeki ayarlar butonuna basın. Sonra "masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan" ve "menü altında gölge göster" seçenklerinden hangileri işaretli, hangileri değil, buraya yaz. Ekran görüntüsü koysan iyi olur aslında.
resim ekleyemiyorum şirket p c si oldugu için kısıtlamalı...
Bilgisayarım > özellikler'ede mi giremiyorsun?
bilgisayarım özellikler.. anlatığınız işleme kadar gelıyorum hepsi işareli hangisini kladıracagımı bılmıyorum işletim sistemiin yazılımı english olduğu için açıkcası dokunmak istemiyorum ...
siz hangisini kaldırın derseniz ben ona tick koyup kaldırıcam...
9., 10. ve 11. maddenin yanındaki işareti kaldırıp öyle deneyin. Olmazsa masaüstüne sağ tıklayıp özeliklere, oradanda masaüstü sekmesine gelip "masaüstünü özelleştir" butonuna basın. Açılan penceredeki web sekmesine gidin oradaki tüm kutucukların işaretini kaldırın.
ok tşk... dediğiniz gibi yaptım web sekmedınden tick kaldırdım renkler gitti çok tşk... ederim...
iyi günler...