masa üstü simgelerinden sıkıldınızmı buyrun..
paylaşımın için teşekkürler
nasıl bir şeyki bu program bir resim koyabilir misiniz?
resim koyamassın sadece masa üstündeki simgeleri oynatıyor ve istediğin şekillere sokabiliyorsun
Süper Zıp zıp icon diyelim bu programa :D
yeni konu açmaktansa bu konuya yakın bir sorunum var sevgili arkadaşlarım.Bir ara ne yaptımsa bilemiyorum;masa üstü simgelerimin isim yazılarına fon oluştu.Daha evvelden simgelerim yalın halde fonsuz olduklarından bana ters geliyor görüntü.Bu fonlardan nasıl kurtulabilirim ? lütfen yardım edermisiniz ? saygılarımla....
OOOOMMMMEEEERRRRSüper Zıp zıp icon diyelim bu programa :Zıp zıp İcon Dicem Ben
yazdığın linkten indirdim çalıştırmadan önce tarattım virüs yakaladı program
black_labelyazdığın linkten indirdim çalıştırmadan önce tarattım virüs yakaladıben ve birkaç arkadaşa yükledim ama virüs çıkmadı arkadaşım
avg free taradı gördü virüs ama tabi lla virüs var diyemem bazen en ufak şeyi critik olara algılıyor kötü olan programı hemen pc den attı
sıcakyeni konu açmaktansa bu konuya yakın bir sorunum var sevgili arkadaşlarım.Bir ara ne yaptımsa bilemiyorum;masa üstü simgelerimin isim yazılarına fon oluştu.Daha evvelden simgelerim yalın halde fonsuz olduklarından bana ters geliyor görüntü.Bu fonlardan nasıl kurtulabilirim ? lütfen yardım edermisiniz ? saygılarımla....
[/alıntıbenim sorunuma bir çare bulun arkadaşlar lütfen....]
sıcaksıcakyeni konu açmaktansa bu konuya yakın bir sorunum var sevgili arkadaşlarım.Bir ara ne yaptımsa bilemiyorum;masa üstü simgelerimin isim yazılarına fon oluştu.Daha evvelden simgelerim yalın halde fonsuz olduklarından bana ters geliyor görüntü.Bu fonlardan nasıl kurtulabilirim ? lütfen yardım edermisiniz ? saygılarımla....çoook teşekkür ederim sorunuma kaç gündür çare bulamadığınız için....
[/alıntıbenim sorunuma bir çare bulun arkadaşlar lütfen....]
He gözüm helal olsun işe yarar umarım hadi bakim..!
sıcak, sen yeni koc ac. forumda sebep ne olursa olsun konu icinde farklı konulara izin yok. cevap bulamadıgımızdan degil vermedigimizden boşta kaldın. masaüstüne sag tıklayıp özellikler de, ordan görünüm sekmesine gel ve efekler butonuna basıp acılan yerden tüm secenekleri seçip tamam de.