Advanced WindowsCare V2 Personal kurup taradıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Ama masaüstümde sadece arka plan resmi var ve sağtıklama falan hiçbişey yapamıyorum.
ctrl+alt+del ile görev yöneticisini çalıştırıp ordan program ve dasya açabiliyorum. normale dönmek için ne yapabilirim?
masa üstüm yok
çalıştır komutunu dene:
explorer.exe yaz
çalıştır komutuna ulaşamıyorum. explorer exe. ye başka türlü ulaşabilirsem sorun büyük ihtimalle çözülecek zaten.
geri yükleme yaparsam tonla virüs ıvır zıvır geri döücek. Bilgisayar karınca hızında olacak oyüzden tercih etmiyorum.
Yine de teşekkürler.
Görev yöneticisine explorer exe. yazdım masa üstü geldi ama kısa aralıklarla gidip geliyor şimdi de.
teşekkürler
zaten temizlikten sonre oluşan bir durumla karşıkarşıyayım. Format ise mümkünse istemediğim bir yol.
ayni programi bende indirdim tarattim ve buldugu dosyalari temizledim, bilgisayari yeniden calistirdigimda benimde masaustum kayboldu...calistirdan explorer.exe yaparak masaustunu geri getiriyorum ama bir sure sonra gidip gidip tekrar geliyo, sanirim ayni sorun karsi karsiyayiz..
Arkadaslar aranizda bu soruna yardim olacak biri varmi lutfen...eger son sorunu cozduysen bana yardimci olurmusun, tesekkurler
arkadasim ayni sorun bende de vardi ve cozmeyi basardim...oncelikle bilgisayarindan Advanced WindowsCare V2 Personal i kaldir ve baska bir program yukle ben ccleaner yukledim ve bi kac hata buldu bunlari duzelltigimde bilgisayar eski haline geldi..kolay gelsin..
benzeri başıma geldi şunları yaptım.
ctrl+alt+delete
oturumu kapat.
sonra kullanıcı adını tıklayı aç. Birkeçkez benzeri başıma geldi böyle yapınce gitti.
bir diğeri ise eğer diskin ntfs değilse bu programı ms-dos tan manuel olarak silmen yardımcı olacaktır.
Advanced WindowsCare V2 Personal ikaldırdım, cc cleaner zaten yüklü. Oturm aç ı da denedim ama hiç biri çözüm olmadı. yine de ilginize teşekkürler. hala format atmamaya çalışıyorum ama galiba oraya doğru gidiyorum.
o zaman sana son yardım
xp cd sinden onar seçeneğini seç belki faydası dokunur, gerçi hiç faydasını da görmedim.
akuzuAdvanced WindowsCare V2 Personal kurup taradıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Ama masaüstümde sadece arka plan resmi var ve sağtıklama falan hiçbişey yapamıyorum.(Service Pack2 Uzerine xp pro yukseltme)adı ile sorunumu duyurmuştum, sorunumun registry checkup programından kaynaklandığını düşünüyordum bu konuya yeni ulaştım,sorunlarımızın asıl kaynağıda burda belli oldu.(Advanced WindowsCare V2 Personal)maalesef registry chekup tan sonra bu program la kalan birşey varmı diye kontrol etmiştim ve aynı akibete uğradım.Sonuçta sistemi çökerttim.En başta belittiğim konu ile bu konunun ve varsa ( Advanced WindowsCare V2 Personal )mağduru olan diğer arkadaşların konularının birleştirilmesini ve uzman arkadaşların bu programı ve zararlarını cümle aleme anlatmasını rica edeceğim tabi bu arada sorunlarımızın cevabınıda yazarlarsa çok makbule geçer.
ctrl+alt+del ile görev yöneticisini çalıştırıp ordan program ve dasya açabiliyorum. normale dönmek için ne yapabilirim?