rcan sormuş:
sorunum:izinli olduğum bir günde arkadaşım işyerindeki pc me malesef cracklenmiş pdf dosyalarını word a çeviren bir yazılım yüklemiş ve bununla pdf dosyalarını word a çevirmeye çalışmış.işlem hep yarıda kalmış.bir türkü çevirememiş.tabiki ertesi gün ben yazılımı revo unistaller ile uniştall ettim,bütün girdilerini kaldırdım.veya öyle sanıyorum.fakat bu yazılımı kaldırdıktan sonra pc min her açılışında masa üstüne yaklaşık 105-110 tane jpeg uzantılı dosya geliyor.masa üztü karmakarışık oluyor.jpeg dosyalarını siliyorum pc yi kapatıp açıyorum yine bir sürü jpeg dosyası oluşuyor ve bu silip her yeniden açılışta jpeg dosyaları oluşmaya devam ediyor.sistem geri yükleme yaptım fayda etmedi.avira,kaspersky.indirip güncelledim tarattırdım fayda etmedi.norman malware.spy bot indirip güncelledim fayda yok.bir türlü bu illetten kurtulamıyorum. jpeg dosyalarını açtığımda resimde yok.bomboş bir sayfa.... ne yapabilirim öneriniz nedir acaba.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
lisanslı nod32 kurumsal antivirüs yüklü,teknik olarak pek anlamam ama amd tek işlemcili 512 ddr ram 7100 ekran kartı parçaları sanaırım bu şekilde.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5