masaüstü acılmıyor

HPQ-User
31-07-2008, 19:28   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

gezer63 sormuş:
server2003 sistemi yüklü windows acılıyor şifreyi girdiyimde masa üstü gözükmüyor ((explorer hatası veriyor ))

ayrıca bu yoları da denedim olmadı

1) ((sfc /scannow

komutunu yazın..

Bu işlem bozulmuş veya değiştirilmiş olan Sistem dosyalarınızı yeniden kopyalamanızı sağlayacaktır.. denedim omadı

2) Ctrl+alt+del tusuna basip task manageri ac tabi acila biliyorsa daha sonra üstte yeni bir task calistir ve oraya " iexplorer.exe " yaz masa üstü gelcektir

aynısını yaptım ama bi yanıt alamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden kolay gelsin allah sizi başımızdan eksik etmesin allaha emanet olasınız kolay gelsin

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: 0
Sistem Özellikleri:
server ana makina experin kasası

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; InfoPath.1)

GazI_9o9
31-07-2008, 19:34   |  #2  
GazI_9o9 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,126 mesaj

activeXdebugger.exe adındaki bir zararlı bende de böyle bir sorun oluşturmuştu.ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisine bir bakın buna benzer bir işlem varmı.Varsa dracula adında bir özel virüs temizleyiciyle bu virüs temizlenebiliyormuş.Ama benim haberim olmadığından recovery ile düzeltmiştim

cudi_evindar
31-07-2008, 20:57   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
100 mesaj

Merhaba,

Bunu activexdebugger32_exe adında bir virüs yapıyor. Bu virüsü temizleyen programı internetten bulup indirin sorun çözülecek.
Slien program li,nki:

Bazı arkadaşlar programın hiç çalışmadığını söylüyorlar bunun için de .NET Framework 2.0 yüklü olmalıdır link;;

kolay gelsin