Masaüstü Arkaplanınız Nasılmış bir Görelim.Yarışma
Sevgilim:
Bu da kaynanam:
NOT:CHIP duy sesimizi !
-Resim ekleme sistemime bir iyilik bekliyoruz senden.Önizlemeler doğru çıkmıyor ve tıklanınca açılan pencerenin boyutları doğru değil.
Yanlış mıyım arkadaşlar (: ?
Hoşçakalın.İyi günler, iyi akşamlar...
valla bende katılıyorum. resim göstermek sorun. bu arada Caner sevgilin pek güzelmiş. :) bu arada eclipse de ".pro" uzantısı ne oluyor ya ilk defa görüyorum.
konunu başından beri resim ekleyen herkes;
ne kadar değişik masaüstü resimleriniz var...
sende koyda seninkinide görelim
en tatlı masa üstü benimmmm...
layolusvalla bende katılıyorum. resim göstermek sorun. bu arada Caner sevgilin pek güzelmiş. :) bu arada eclipse de ".pro" uzantısı ne oluyor ya ilk defa görüyorum.Evet bu resim görüntüleme ile ilgili bence bir ayar yapılması lazım.Koca koca rsimler ekleniyor sayfaya sonra ona göre büyüyor sayfa.Sonra görüntü tam yüklenince önizleme moduna geçiyor, haliyle sayfanın büyük bir kısmı boş kalıyor.
Bu arada bu *.pro project'ten geliyor.QT projesi olarak açtığımda geliyor.Bilirsin işte, projede hangi formlar var, hangi header'lar vs. lazım onları barındırıyor.Bu Aslı ne diye soracak olursan, o da okulda zamanında PHP ile yaptığım ancak şimdi daha bir masaüstüleştirilmiş ve linukssallaştırılmış haline başladığım projemin adı. :)Hoşçakalın arkadaşlar.İyi günler, iyi çalışmalar...
alın bu da benden. Borga-x sen de drag varsa bizde de ford focus var
kızlar bu resmi beğenmeyecek
Bende daha neler varda...Aksam koyacagım bır ıkı tane daha
Yanlız caner senın sevgılınden kendıme bır tane yapmak ıstıyorum. Ama tırsıyorum açıkçası.. Hıc kullanmadıgın ıcın lınux'u çuvallıcam dıye korkuyom. Ama 2.Hdd'e bır lınux kuracagım.benımde 2.sevgılım lınux olsun istiyorum
bu da yeni masaüstüm
panoromik bir boğaz fotoğrafı...
çok güzel bak bu foto, beyendım bunu
Bendeki ampül için, kelebek ve arkadaştaki panoromik fotoğraf için şuraya* bakabilrsiniz.
*- http://vvv.6te.net/yukle
(BORGA-X linki ancak böyle verebiliyorum.Direkt görüntünün linki verilmiyor.Ama istersen farklı bir yere de atabilirim ?)
Hoşçakalın.
------
Bu arada webcam'in masaüstündeki çocuk nasıl bakıyor öyle ama değil mi ? Sadri Alışık mübarek :) Allah analı babalı büyütsün...
Teşekkürler Caner arkadaşım...
benim masaüstümdeki panoromik ortaköy boğaz manzarasını indirmek isteyenler : http://img474.imageshack.us/img4 ... 802732db7eaool8.jpg
caner güral,bendeki ortaköy resmi sende de varmış
Buda yeni arkadaşlar İşte benim hayalimdeki şey.
ntguzelcaner güral,bendeki ortaköy resmi sende de varmışBenim favorim Mehmet Faruk'un ve tüm XGL kuranların masaüstü:
@ntguzel
Ben flickr'dan bulmuştum o fotoğrafı.Sen mi koydun orasını bilemem ama çekene bir teşekkürü borç bilirim.Sağolsun...Hoşçakalın.
Son Düzenleme: Caner Güral ~ 06 Temmuz 2007 11:26
@caner güral , bende flickrdan buldum
bu arada borga duvar kağıdın süper.bende çok seviyorum mustangleri...
Buda başka bir background
Buda benim en sevdiğim köprü ins.giderim
arkadaşlar hepsi çok güzel nerdeyse... :)
nasıl seçim yapacağız bilmiyorum yaniii...Ayrıca
bu yarışmayı çok sevdim katılan arkadaşlara teşekkürler Konuyu açan abimize de çok teşekkürler tabiii...
Evet devam yok mu arttıran resimleri görelim...