Bız öylesıne söyledık bak Caner kardeşim neler yaptı. Walla ne dıyım.? şaşırdım...
Mod ve admınlerden tek ıstegım benım tabı zorunlu degıl bu ıstek sadece bızımle kaynaşmaları. Ben isterimki onlarda koysunlar bır seyler görelım.modlar var ama yaşıyolarmı dıye sormayalım kendımıze.Nihayet onlarda ınsan....
Masaüstü Arkaplanınız Nasılmış bir Görelim.Yarışma
Modlar ve adminler bir yarışma başlatsınlar.
Ödüller;
1.Mesaj sayısı 5000 artsın + 50 Rep
2.300 Rep verilsin
3.150 Rep verilsin
Ama yarışma herkezin katılabileceği bir yarışma olacak.
Yorumlarınızı bekliyorum.
OOOOMMMMEEEERRRRModlar ve adminler bir yarışma başlatsınlar.bence bu ödül olayı kalksın biz yıne alkış verelim yoksa bu işin cılkı cıkar böyle.REP alınca başın göğemı erecek ömer. Adam gıbı şeyler iste barı. REP kazanmak bır sey değil.Bak canere rep varmı adamda ama herşeyi biliyo ve söylüyo kendınce.
Ödüller;
2.300 Rep verilsin
3.150 Rep verilsinAma yarışma herkezin katılabileceği bir yarışma olacak.
Son Düzenleme: Borga-x ~ 07 Temmuz 2007 02:08
buda benim en sadesi olsa gerek
Borga-xNe gibi bir şey isteyebilirim ki ,ben bunu uygun gördüm.OOOOMMMMEEEERRRRModlar ve adminler bir yarışma başlatsınlar.bence bu ödül olayı kalksın biz yıne alkış verelim yoksa bu işin cılkı cıkar böyle.REP alınca başın göğemı erecek ömer. Adam gıbı şeyler iste barı. REP kazanmak bır sey değil.Bak canere rep varmı adamda ama herşeyi biliyo ve söylüyo kendınce.
Ödüller;
2.300 Rep verilsin
Birde rep kazanmak bir şey değil diyorsun birde canere bak diyorsun...Canere değilde bir de kendine baksan:)
borga ya katılıyorum.+rep verildiği zaman ne olacak ki?anlamsız.+5000 mesaj sayısı da oldukça anlamsız...
bu arada caner güral a yarışma için fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum.
Borga-xBorga, lütfenOOOOMMMMEEEERRRRModlar ve adminler bir yarışma başlatsınlar.bence bu ödül olayı kalksın biz yıne alkış verelim yoksa bu işin cılkı cıkar böyle.REP alınca başın göğemı erecek ömer. Adam gıbı şeyler iste barı. REP kazanmak bır sey değil.Bak canere rep varmı adamda ama herşeyi biliyo ve söylüyo kendınce.
Ödüller;
2.300 Rep verilsin
Ben utanırım böyle şeylerden yahu (:
Aslına bakarsanız kişisel olarak birşeyler sunmak pek doğru değil gibi duruyor.Tamam alkışlayalım dereceye girenleri ama dediğim gibi şu yaz günlerinde daha güzel aktiviteler yapabiliriz.
Ben her zaman şu rep muhabbetinden haz etmemişimdir ama Borga'nın da dediği gibi her zaman böyle şeylerin foyasının çıkmasından korkarım.O zaman tamam, böyle bireysel yarışmalarda dereceye girenleri alkışlıyoruz.
(OMER, alınma kardeşim ama inan ben böyle forumlarda rütbeler konusunda sıkıntı yaşarım hep.Yani kimin ne rütbede beni ilgilendirmezken, çıkar biri puanına binaen laflar söyler ve ortalık karışır :) Belki de sırf bu yüzden, şöyle tarasımı sade olmayan, adam gibi sınıflandırılmamış forumlarda dolaşmam.Hatta toplasan bu sayı 3 bile etmez)
CHIP bu seslenişim de sana: (D-SMART reklamlarındaki "Onu bunu bırak, sloganını söyle" diyen teyze seslenişi :) )
-Bize, kendimizi göstereceğimiz, ortak ilgi alanları doğrultusunda yapılabilecek güzel şeyler öner.(Tabi çok meşgul değilsen :) )
-İlk safhada ben birkaç anket ile herkesin ilgi alanlarını toplayabilirsiniz diyorum.
-Ve istiyorum ki bu yarışmalar forum kurallarına uyan ve ses getirecek yarışmalar olsun, örnek teşkil etsin.Hoşçakalın.İyi günler, iyi çalışmalar...
karadas_serkanbeğenerek konuyu takip ediyorum,eğlenceli :)teşekkür ederiz de....Hocam senin başın kel mi :)
nerde senin masaüstün...
Evet modların masaüstlerini nerde?:):):)
ntguzelborga ya katılıyorum.+rep verildiği zaman ne olacak ki?anlamsız.+5000 mesaj sayısı da oldukça anlamsız...Birde sen fikir verde bari o olsun ne gibi herdiye verilir.bu arada caner güral a yarışma için fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum.
arkadaşlar geyik yapmayın artık
masa üstü resimlerini görelim
OOOOMMMMEEEERRRRfıkır vermeme gerek yok arkadaşım.Caner ıyılık yapmak ıstedı saolsun.Ama sen bıraz cılkını cıkarıyosun.Bu arada evet masaustu olayına gerı dönelim.ntguzelborga ya katılıyorum.+rep verildiği zaman ne olacak ki?anlamsız.+5000 mesaj sayısı da oldukça anlamsız...Birde sen fikir verde bari o olsun ne gibi herdiye verilir.bu arada caner güral a yarışma için fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum.
Merhaba.Evet Borga abi masaüstü konusuna geri dönelim.Nasıl olucak?Nasıl seçilecek birinci?
al bu da benimki amerikan donanması
Oylama 16.07.2007 tarihinden itibaren başlayacaktır. Bu arada duvarkagıtlarınızı 15.07.2007 tarihine kadar yollamaya devam...
Not: bu arada mızmızlık yapmak yok, Eninde sonunda burda eğlenmek için varız..
Bayanlar Baylar Oylama 16.07.2007 gunu başlayacaktır
22.07.2007 günü PAZAR akşamı bitecek .Sonucları p.tesi veya salı günü açıklayacagım., imzalarımıza ekleyelım
öneri:
imzalarına eklemek isteyen arkadaşlar
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://chip.com.tr/forum/konu.asp?TOPIC_ID=33512&whichpage=12
Borga hocam sende kalın ve kırmızı harflerle yazsan da bunların oylama yönergeleri olduğu daha net anlaşılsa daha hoş olmaz mı ki?
birden fazla duvar kağıdına oy verme imkanımız var mı?
yarışma için tüm Masaüstü leri tek bir konuda sırasıyla ad belirterek koymak daha iyi olur sanırım...
örnek
1-Borga-x
2-Caner Güral
3-Egemengiga[Galiba Koymadı]
4-byzihh
gibi devam ederse kullanıcılar tüm resimleri tek bir yerde görüp oy atabilir....
saygılar...
Borga-x kardeşim resimler sırası ile aşağıdaki kodda verildi...
sıralama ilk mesajdan sona doğru gidiyor...
Konuyu sen aç diye kodu buraya koyuyorum....
artık kuralları sen yazarsın...
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
1-Borga-x [resim]//media.chip.com.tr/images/temp/user/1652b073164d74a30c1581d1f073c338.jpg[/resim] 2- osa_bh 3-byzihh 4- BOOMFUNKMCS 5-RapGangLife 6-saymex [resim]//media.chip.com.tr/images/temp/user/ca8763ccc882aef0139ffe49385623ff.jpg[/resim] 7-chiemsee111 8-layolus 9-ntguzel 10-ozannnn 11-tuncab 12-OOOOMMMMEEEERRRR 13-Zülfikar 14-HIRÇIN KIZ 15-falcon15 16-boris1 17-Caner Güral [resim]//media.chip.com.tr/images/temp/user/a463fbcda330998c5e08ac947b31ba87.jpg[/resim] 18-webcam 19-Turkdonanım 20-mehmet46 21- Müge 22-Ufuks 23-müfit kiper 24-FreeN 25-Canlas 26-yakuza_ [resim]//media.chip.com.tr/images/temp/user/151d424355e99b70377087f179c18ae6.jpg[/resim] 27-emrozdmr
arkadaşlar kendimize oy verebiliyormuyuz?:D
RapGangLifearkadaşlar kendimize oy verebiliyormuyuz?:bence verilmemeli. yoksa karayip korsanlarındaki kaptanlık seçimine dönebilir. tabi borga abi bilir. ama verilse bile benim oyumu kullandım. zaten yine aynı masaüstüne verecektim.Son Düzenleme: layolus ~ 08 Temmuz 2007 17:49
şu kodları yazan arkadaş eksik koymuşsun bir kaç kişinin iki tane link i var benimde öyle.ama sen koymamışsın