arkadaşlar bu masa üstündeki klasörlerin adı yazılı olan yerdeki arkası renkli ben onların renkli olmasını istemiyorum masaüstündeki renk ne ise öyle olsun istiyorum ama masaüstü özelliklerinden olmuyor.. yani masaüstü mavi ise klasörlerin arkası beyaz oluyor .. resiim koysamda aynı şey
masaüstü font ayarı
format attıktan sonra mı böyle yada iki windows yüklemeye mi çalıştın bunlardan bir tanesi ise yardımcı olabilirm çünkü bende bu sebeplerden baya boğuştum
sağ tıkla/web öğeleri kilitle
seçeneği seçilmişse simgelerin isimlerinin arkası renki olabiliyor.
birde bu seçeneğe tekrar tıklayarak kaldırmayı deneyin.
kilitleme seçenegiaktif degilken de bazen sapıtabiliyor. bilgisayarim-sag click-özellikler, gelismis,performans- ayarlar
masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan seçeneğini etkinleştir.
kolay gelsin..
ya aynı sorunla bende karşılaştım geri düzeltemiyorum pcde kardeşim varken böle olmuş yazdıklarınızın hepsn denedim genede oluyor başka bi yöntem varmı acaba...
kilitleme seçenegiaktif degilken de bazen sapıtabiliyor. bilgisayarim-sag click-özellikler, gelismis,performans- ayarlar
masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan seçeneğini etkinleştir.
kolay gelsin..
ya şaka programı yükledikten sonra böyle oldu rengi değiştirdi düzelmedi
sssalwayskilitleme seçenegiaktif degilken de bazen sapıtabiliyor. bilgisayarim-sag click-özellikler, gelismis,performans- ayarlartamamiyle cozum bir cevaptır. bişey eklemeye gerek yok ;)
masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan seçeneğini etkinleştir.kolay gelsin..