ben windows 7 kullanıyorum daha bilgisayarı kullanalı 1 hafta olmadı bilgisayarı akşam kapattım sabah kalktıgımda parolamı girdikten sora masaüstü gelmıyor siyah bir ekran geliyor 7-8 defa denedgimde bi kere açıldı ekran.laptop güvenli modda açılıo her şeyi siliorum ama yine aynı yine aynı lütfen acele yardım ederseniz sevinirim yurtta çok ihtiyaç oluyor.
masaüstü gelmıyor siyah bir ekran geliyor
- 1
- 2
bilgisayarı yeni aldım daha bn direct x indirmiştim ondan şupheleniyorum bişey oldu çnkü en son onu yuklemştm
repair yükleme nedir ? pardon gormedim onu
linkte vermiş Recep Baltaş ama halen soruyorsunuz ? :)
Diyor ki linkte''Admin hesabıyla bilgisayarını aç..Windows 7 dvd sini tak ve repair yani onarma yap''
DirectX den kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum..Nerde görüldü DirectX yüklerken bilgisayarın açılmaması..sizin sorununuz ''sürücülerden,gereksiz programlardan,virüs ''den kaynaklandığını düşünüyorum..
Virüs programınız nedir ?
Sürücüleriniz güncel mi ?
Herhangi bir tema paketi yüklediniz mi ?
v.s v.s
Sorunu çözmek için biraz daha bilgi...
virüs programı mcafee bilgisayarda kendiliginden yüklüydü herhangi bir tema paketi kesinlikle yüklemedim ama indirdigim şeyler oldu ama sanmıyorum ondan olcagını çnkü hep okulun paylaşm alanından ındırdım windows 7 dvd im yok ayrıca.
cevaplarınızı beklıorm
Güvenli moddan girip Win + R msconfig yazıp oradaki Genel kısmında Tanılama başlangıcını seçip bilgisayarı yeniden başlatın bir. Güvenli moda açılıyorsa sanırım sonradan yüklediğin bir program veya etkileyen bir yazılımdan bu meydana gelebilir.
TAM OLARAK NEREYE YAZICAM ANLAYAMADIM WİN+R MSCONFİG İ?
Önce Güvenli kipte pc ni aç
Bildiğiniz Başlat çalıştır = ( win + R )
Win tuşu ctrl ile alt tuşunun ortasındaki tuş.Onla beraber R tuşuna basılı tut.
Gelen menuye msconfig yaz tamam de.
Sonrasında resimde gösterdiğim yeri işaretle. Bilgisayarı yeniden başlat.
TAMAM GİDİNCE DENİCEM TEŞK EDRM
o üstte dedigin gibi yaptıgımda açılıo normal hiç bişey yokmuş gibi tekrar bi deniim dedim ayarları duzeltip yeniden olmadı napcam şimdi ben
Windows 7 önyükleme yaparken çıkan Windows Yükleniyor... falan çıkmadan siyah beyaz bi liste çıkana kadar F8'e basıp çek. Liste açıldığında "komut istemiyle güvenli mod" seçeneğini seç. Bilgisayar açılırsa eğer ordaki MS-DOS ekranına sfc /scannow yazıp enterla. Bütün işlemler bitince bilgisayarı kapatıp aç. Bekliyorum denemeni...
komut istegiyle açmayı bi kere denemiştim ama olmamıştı yarın yazarım sonucun ne olcagını
bi oyun çlşmıodu arkadşm sana direct x lazım dedi bnm hiç bilgim yok bu konularda yukledim işte ole oldu komut istemiyle açtım sdediginiiz gibi sfc/scannow yptım yeniden başlattım açılmıyor herşey aynı . AYRICA güvenli modda virüs programları yukledim yeni tarattırdım ama birşey bulamıyorlar ::::????????????
hangi virüs programını yüklediniz ?
nis yada kis ile dener misiniz ?
tamam bugun denicem bulablirsem
olmadı yine aynı bulamıo bişey ve aynen devam ediyo sorun açılmıyor masaüstü onceden ara sıra açılıyordu artık hiç açılmıyor masaüstü
gelişmiş önyükleme seçeneklerini kullanarak bilgisayarınızı onarın bakalım ?
olmazsa sistem geri yükleme yapın..
nerden yapıcam onları biraz daha açık solermisiniz
- 1
- 2