Evet arkadaşlar.. Bir sistem öneri konusu daha fakat bu sefer son arkadaşlar..
LÜTFEN AZ BİR ZAMANINIZI AYIRARAK YAZIMI OKUYUN..
BU KONUNUN DİĞER KONULAR GİBİ OLMASINI İSTEMİYORUM, BU KONUNUN BANA VE BENİMLE AYNI DURUMDA OLAN ARKADAŞLARIMA GERÇEKTEN BİR ÇÖZÜM OLMASINI İSTİYORUM..
Bu yazıyı sonuna kadar okuyun, laptopu olduğundan hiçbir oyunu çalıştıramayan bir 7.sınıf öğrencisine yardımcı olun :)
Uzun süredir laptop kullanıyorum. Çalışma hayatım olmadığı için laptopun herhangi bir avantajı yok artık.
Ve gerek ekran kartı olsun gerek işlemci, ram falan çok yetersiz geliyor..
Yani iyi bir sistem toplamak istiyorum arkadaşlar..
Bu konuda hiçbir bilgim yok..
Nasıl birleştirecem onu da bilmiom..
Sizden aldığım önerileri bir kağıda yazıp bilgisayarcıya gotürecem nasıl uygun mu diye..
Arkadaşlar bu işlerde bütçe önemli sanırsam..
BÜTÇEM: YAKLAŞIK 1200 LİRA FAKAT BENİ UZUN SÜRE İDARE EDECEK, GERÇEKTEN İYİ BİR SİSTEM OLURSA 100 LİRA DAHA AYIRABİLİRİM..
Babama çok boşlanacam ama neyse:)
Allah uzun ömür versin de ödeyelim :D
EVET..
HERALDE YAKINMALARIMA DA BAKARAK BENİM NASIL BİR MAKİNE İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINIZDIR..
DAHA AÇIK ANLATMAK GEREKİRSE:
** ADAM GİBİ OYUN OYNAMAK İSTİYORUM KARDEŞİM öRNEK CRYSİS GİBİ
** HIZLI OLSUN İSTİYORUM
** SAĞLAM OLSUN İSTİYORUM (YANİ 5 SENE SONRA ATMAK İSTEMİYORUM)
EVET ARKADAŞLAR.. İŞTE SİZDEN YARDIM İSTEDİĞİM KONU..
ÖNCEDEN DE BİRKAÇ TANE BUNUN GİBİ KONU AÇMIŞTIM.. EĞER FORUMA FLOOD YAPIYORSUN DİYEN OLURSA İNANIN BANA NİYETİM BU DEĞİL..
OTURUP BUNLARI YAZDIM..
BU KONUMUN AMACINA ULAŞMASI İÇİN BURADA ESASLI VE LÜTFEN YAKIN ARKADAŞINIZA TAVSİYE VERİR GİBİ TEVSİYELER VERİN.
ÇÜNKÜ YANIMDA TAVSİYE ALACAK HİÇ ARKADAŞIM YOK..
BU KONUYLA İLGİLENEN CANDAN DOSTLARIMA ŞİMDİDEN TÜM ÖNERİLERİ, YORUMLARI İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR...
KONUYU ÇOK GÜNCEL TAKİP EDECEĞİM HİÇBİR MESAJ CEVAPSIZ KALMAYACAKTIR..