Masaüstü mü ? Dizüstü mü ?
Masaüstü mü ? Dizüstü mü ?
- 1
- 2
Bunu hemen birşeye benzettim bak:
At mı Eşek mi.
ikisininde temeli dört çeker. - ikiside pc sınıfı
ikiside arpa sever ot falan yer - ikiside ceryanla çalışır :P
ikiside güçlüdür ama at çabuk yorulur eşek uzun süre dayanır - masaüstü ile dizüstü güçlüdür ama notebook çok çabuk yorulur.
en büyük özellikle karşılaştırdık.
ikiside iş görür.
ama ben eşeği alırdım, zaten var köyde bir tane :)
İşin gırgırı bir yana.
Ben uzun zamandır laptop kullanıyorum. Taşınabilir, rahat, az elektrik tüketiyor, hız yeterli, pilli.
bunlar masaüstünde yok mesela.(iMac i saymayın :Ç)
bence dizüstü.çünkü son zamanlarda masaüstü pclere çok yakın performans sunuyorlar.ben bile laptopumda gta 4 gibi bir oyunu hiç takılmadan oynuyorum.hem dizüstü arkadasların dediği gibi tasınabilirlik fln da var.ama masaüstü de olmalı..en iyisi ikisinin de olması:)
Hımm, paylaşılan fikirler birbiriyle aynı nerdeyse... Bende Dizüstü mü? alsam diye kafamda soru işareti çıktı şimdi. Süleyman abi de konuya el atarsa olabilir Dizüstü alırım.
2 - 3 Sene sonra üniversite başlıyacak ve Şehir dışına gitmeyi planlıyorum. Egeye doğru Antalya ve İzmir o yüzden de daha rahat olur diye düşünüyorum.
Hımm, paylaşılan fikirler birbiriyle aynı nerdeyse... Bende Dizüstü mü? alsam diye kafamda soru işareti çıktı şimdi. Süleyman abi de konuya el atarsa olabilir Dizüstü alırım.2-3 sene çok uzun zaman. Bence şimdi taşınabilen bir bilgisayara ihtiyacın yoksa masaüstü al. İhtiyacına göre belirle yani. 2-3 sene sonra dizüstü bilgisayar alırsın. Kanaatim bu yönde. Ama ihtiyacına göre elbette sen belirleyeceksin.
2 - 3 Sene sonra üniversite başlıyacak ve Şehir dışına gitmeyi planlıyorum. Egeye doğru Antalya ve İzmir o yüzden de daha rahat olur diye düşünüyorum.
Bence dizüstü. Çünkü onu alıp istediğin yere götürebilirsin. Eğer full ayarlarda Crysis oynamak istemiyorsan masaüstü ile laptop arasında bir fark yok.
iyi bir masaüstünün verdiği performansı hiç bir laptop veremez bence masaüstü daha iyi ama yinede taşınabilirlik lazımsa o zmn laptop
Veremiyormu =)Crysis i oynattı :P
Ben Dizüstümle Crysis'de oynadım,Gt4'de Cod'da tık demedi.
Yetmedi 5 İşletim sistemini aynı anda çalıştırdım yine tık demedi artı bunları yaparkene Kaspersky İnternet Security Açıktı.Kimileri daha sistemde kis varkene kasıyor derkene dizüstüle ben bunları hiç kasmadan yapıyorum =) Sen veremez demeye devam et.
Bunları laf olsun diye yazmıyorum çalışırkene video çekip sitede yayınlamıştım zamanında denk gelirse görürsün ;)Crysisi şöyle dx 10 açıkken akıcı oynattı :P
1280 * 1024 full detay açık 30 fps oynattı. :P
Hadi canım gta 4 neysede crysis i kısık detaylarda anca oynarsın...
Yani Adramiti görende nasa tarafından sana özel yapım dizüstü verdiler sanır. gtx295 te bile 45 fps i zor geçiyor naptın sen.
PcMaKeR Dostum D: Anlatım Bozukluğu oldu galiba =) 5 İşletim sistemini aynı anda çalıştırıyoruz dedik tamam ancak oyunlarıda aynı anda çalıştırıyorum anladın sen herhalde =)hey maşallah=)
Tabikide saydıklarımın hepsini aynı anda çalıştırmayı denemedim hiç ben işletim sistemlerini ve bir kac oyunu aynı anda denedim hiç bir sorun yoktu.
Aşarıdaki görüntüde bir zamanlar çekip faceye koyduğum bir görüntüdür.
Benim burada ifade etmek istediğim arkadaş performans veremiyor demiş bende nasıl verir onu anlatmaya çalışıyorum.
PcMaKeR Dostum D: Anlatım Bozukluğu oldu galiba =) 5 İşletim sistemini aynı anda çalıştırıyoruz dedik tamam ancak oyunlarıda aynı anda çalıştırıyorum anladın sen herhalde =)ne yaptın hocam sen çılgınlık bu pc yi kullanırken kendimden utandım hayran kaldım
Tabikide saydıklarımın hepsini aynı anda çalıştırmayı denemedim hiç ben işletim sistemlerini ve bir kac oyunu aynı anda denedim hiç bir sorun yoktu.
Aşarıdaki görüntüde bir zamanlar çekip faceye koyduğum bir görüntüdür.
Benim burada ifade etmek istediğim arkadaş performans veremiyor demiş bende nasıl verir onu anlatmaya çalışıyorum.
- 1
- 2