Masaüstü Sağ Tık Açılmıyor Yardım Edin Lütfen Format Atmadan Önce Açılıyodu ama format attıtkan 1 hafta sonra açılmadı başta .dll hatası veriyodu şimdi hiç bişi demiyom denetim masasındanda giremiyorum nedeni ne olabilir lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Masaüstü Sağ Tık Açılmıyor Yardım!
- 1
- 2
.dll hatası veriyorsa sistem dosyaları zarar görmüs(silinmis vs.).. format cözer .
başka bir xp cd si tak ve çalıştıra sfc\scannow yazıp enter a bas. Bu sayede onarma yapabilirsin.
arkadaşlar sizi seviyorum ya hemen cevap geldi 1.Modifeyeli Olduğunu nası anlıcaz 2.dll dosyası silindini biliyorum format atmadan düzeltmek istiyorum çünkü cd veri döngüsel hatası var şansıma attı bugün x] şimdi sfc\scannow denicem
Bu Arada Sağ tıkı İstememin Sebebi Ekran Kocaman Düzeltmek İstiyorum
Kota sorunun yoksa bu adresten xp image dosyasını indir ve nero ile başlangıç diski oluştur. Böylece sağlam bir xp cd sine sahip olursun. Daha sonra önceki mesajımda yazdıklarımı uygula.
Kolay gelsin...
İşlem Bitti Yenidenmi Başlatıyım Bilgisayarı?
Arkadaşım yazdını görmedim kota sınırsızda nası oluşturcam anlamadım xp cdsi
Sen bilgisayarı yeniden başlat, sağ tıkla ve olmuşmu bir bak. Olmamışsa anlatırım ben sana.
Arkadaşım açtım düzeltimm ama gene hata verdi ama başlangıçta verdi x[ ama düzeldii saoll bide şu anlatcağını anlatırmısın güzel bişeye benziyor açıklamasını okudumda
Düzeldi mi düzelmedi mi?
Başta anlattığım şuydu: Şimdi verdiğim linkteki dosyayı indireceksin. Daha sonra Nero programında başlangıç diski oluştur (ya da buna benzer bir seçenek) seçeneğine basıcaksın. Tabi bu arada boş cd takılmış olmalı bilgisayarına. Sonrasında açılan pencereden iso dosyasını bulup tamam a basıcaksın ve cd ye yazdıraksın o iso dosyasını(verdiğim linkten indirdiğin dosya yani). Böylece xp cd si oluşturmuş olucaksın.
Hepsi bu...
Düzeldi ama başlangıçta (pcnin) dll hatası veriyo ama önemli değil x] ve yeni format cdsimi oluyor o verdiğin
?
Evet, format atabileceğin bir cd oluyor. Hemde sağlam bir cd. İstersen az önce anlattığım gibi bir cd oluştur ve tekrar onarma yap, o zaman dll hatası vereceğini sanmıyorum.
yok saol almim x] saollllllll çok saol allah ne muradın varsa versin xP
Arkadaşım sorun morun yokda aynı kodu yazdım olmuyor neden?
sorun çözülmüş fakat yazayım ben ynede ...
güzel bir yazılım :
http://www.stardock.com/products/rightclick/
@teknohat
peki altta dili Türkçeye çevirip denedin mi hiç?:) Bak ne diyor?
"Hızlı Açıklama
Windows® XP ServicePack 3 (SP3), işletim sistemi için daha önce yayımlanmış olan tümgüncelleştirmeleri içerir. Bu güncelleştirme, müşterilerin işletimsistemiyle ilgili deneyiminde önemli değişiklikler yapmayan az sayıdayeni işlev de içermektedir."
- 1
- 2