evt dostlar bunları nası kaybedebilirim özellikler-görünüm-efektler'den çok denedim olmadı yardımcı olabilir misiniz
masaüstü simgeleri altındaki salak gölgeler
o denedigin yerden baska bide, bilgisayarım'a sag tıkla, özellikler'den gelişmiş'e gel, orda "görsel efekler" sekmesindeyken asagıda biton secenek var, ordan gölge efelerini kapat ve tamam'la onaylamayı dene. bide bu golgelere ne die bu kadar taktın salak malak yazdın buraya??
ilgili 1 kaç tane yeri değistirdim olmuyo pencerenin resmini atabilirsen çok memnun olurum çoxaol şimdiden
Masaüstüne sağ tıkla..
"Simgeleri yerleştir"den "web öğelerini masaüstüne kilitle"deki tik işaretini kaldır..
Gölgelerden bunu mu kast ettin bilemiyorum..
büyük ihtimal senin dediklerin CU_GS7'nin demek istedigi, yani gölge efekti deilde simgelerin ve yazılarının altındaki renkli kısımlar(ki bunlar sende siyah olmalı golge die yazdıgına gore). arkadasın onerdigi gibi yap duzelcektir.
simgelerin altında yok sadece yazılarda var web ögelerini masaüstüne kilitle deki tik i de kaldırdım ama yine de gitmedi
performans,efektler ksmnda masaüstü smgelrn altnda brkma gölgesi kullan veya ona bnzer adlı bi kutu var onn içnn dolu olması lazım