arkadaşlar bilgisayarım açılınca masaüstü yerli yerinde ancak hiç bi işlem yapamıyorum ctrl-alt-del den işlemlere girip explorer.exe işlemini kapatınca masaüstü ve başlat çubuğu gidiyor ancak bilgisayarı ctrl-alt-del den alt-tab la kullana biliyorum ne yapmam lazım bi fikri olan varmı tahminimce explorer.exe de bi haltlar var ama nedir....
masaüstü sorunu yardım edin
arkadaşlar yanıtı kendi kendime buldum oturumdan kaynaklanıyo böyle bişeyle karşılaşırsanız oturumu kapatıp tekrar açın
DİKKAT bilgisayarı değil oturumu açıp kapatın
biliyorum dostum masaüstü işlevlerini sağlıyor bahsettiğim sorundan oturum açıp kapamayla kurtuluyorum ama bilgisayarı yeniden açıp kapattığımda tekrarlıyor
yani bilgisayarı her açışımda oturumu açıp kapamam gerekiyor kalıcı bi çözüm bulamadım fikri olan varsa bi el atsın yoksa xp yi onar dicem olmadı format
aynı sorunu ben onarmayı kullanarak aştım sana tavvsiyemde budur
vakit kaybetmeden onarma yaparsan iyi olur arkadaşım senin sitem dosyalarında bir sorun var.
slm arkadaşalr benim sorunum bu [URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=1ba53sja5waadsdriu1p.gif][/URL] bu bende hata veriyor bu hatayı kapatmak için ne yaparım yardımmm
ilkinde explorer.exe yi sonlandırıp ctrl+shift+esc ile uygulamalar-yeni görev e
explorer.exe yaz enterla al sana sıfır masa üstü...ama bazı programlar tekrar yüklenmiyor yani açılışta çalışanların bi kısmı...onları da manuel açabilirsin..