Masaüstü ve başlat çubuğu gidip geliyor..Adamı dellendiriyor acaba trojan mı var pc de bilmiyorum.
Ne yapmalıyım? Acil yardım.
Please...
Masaüstü ve başlat çubuğu gidip geliyor..
üzerinde sağ tıklayp özellikleri seçip açılan pencerede otomatik gizle seçiminin işaretini kaldırıp uygula - kaydet i seçin
Tamam buldum orayı ama otomatik gizle seçeneği işaretli değil başka ne yapabilirim?
Ayrıca cevabın için sağol.
yine sağ tıklayıp görev çubuğunu kilitle seçeneğini devre dışı bıraktıktan sonra çubuğu üstünden tutup yukarı doğru çekerek genişletin. isteiğiniz normal genişliğe geldikten sonra tekrar aynı işlemi yaparak görev çubuğunu kilitleyi seçip kaydedin
Yok düzelmedi maalesef.. Ne yapsam acaba? Son çaresi format mı?:)
Denedim oldu.Teşekkür soulmy.
Arkadaşlar sorununuza kesin çözüm buldum!!!
Kendi başıma da aynı problem geldiği için :) yabancı sitelerde gezindim ve işte sonuç:
İsteyen yukarıdaki siteye girip orijinalini okusun (İngilizce)
Ya da benim yazılarımı dikkatle okuyun :D
Çözüm:
[HTML]http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button[/HTML]
1-) Bu siteden Malwarebytes' Anti-Malware programını indiriyoruz.
2-) Programı kuruyoruz işlem sonunda ok diyoruz
3-) Kendisi güncelleme gerekirse yapacak yoksa "Quick Scan" ı tıklıyoruz
4-) Tarama işlemi başlıyor..[bitmesini bekliyoruz]
5-) Tarama sonunda "sonuçları göster" i tıklıyoruz.
6-) Seçili olanların tümünü siliyoruz.
7-) Bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve artık eski PC nize kavuşuyorsunuz :)
NOT: Kendim bizzat denedim ve oldu. Masaüstü işlem sırasında sürekli gidip geldiği için kendiniz "Ctrl Alt Delete" tuşlarına basarak "Dosya" "Yeni Görev" i tıklayın. Pencereye "explorer.exe" yazın ve masaüstü tekrar gelecektir. Tabii ki program tarama işlemini bitirdikten sonra böyle bir probleminiz olmayacak :D Teşekkürler
Fatih...