ya laptop öle geldi açtım belgelerim kısayoldu XD
masaüstüm nasıl:)
SoN_KraLben ikonları çok rahat görüyorum sende bir sorun var.hem ordaki knight online napıyor?sizi yiyor mu? neden ondan puan kırılıyor anlamadım insanların kendi oyun tercihinden puan kırılıyorsa pes!!ayrıca senin masaüstünü görmekknight online hiç sevmediğim oyun ondan, eve gidince akşam masaüstünü gösteririm merak etme
Açıkçası bana göre berbat bir masaüstü bakınca kendimi otların arasından plajı dikizleyen bir röntgenci gibi hissettim plajdaki onun bunun masaüstümde ne işi var zaten diğer tarafa bakınca kuş uçmaz kervan geçmez dağ, her neyse görev çubuğunda yerleşim amaçsız, Windows Media Player neden araç çubuklarıyla bütünleşik değil sorusu ayrıca masaüstündeki öğelerin emanet gibi yerleştirilmesiyle bu masaüstü 10 üzerinden anca 3 alır benden...
Coşkun OLCAAçıkçası bana göre berbat bir masaüstü bakınca kendimi otların arasından plajı dikizleyen bir röntgenci gibi hissettim
Coşkun OLCAAçıkçası bana göre berbat bir masaüstü bakınca kendimi otların arasından plajı dikizleyen bir röntgenci gibi hissettim plajdaki onun bunun masaüstümde ne işi var zaten diğer tarafa bakınca kuş uçmaz kervan geçmez dağ, her neyse görev çubuğunda yerleşim amaçsız, Windows Media Player neden araç çubuklarıyla bütünleşik değil sorusu ayrıca masaüstündeki öğelerin emanet gibi yerleştirilmesiyle bu masaüstü 10 üzerinden anca 3 alır benden...tamam sen kendini röntgenci gibi hisset
Benden 10 üzerinden 3 aldın.
seninkide aşırı göz yoruyor :S
Fazla kalabalık 10 üzerinden 8.8 vermemin sebebi de arka plan!;D
Buna Benden :)Sizce Kaç Puan
patronasa4Buna Benden :)Sizce KaçGüzel 10 üzerinden 8 O da simgeleri küçülttüğün içinBu da benden
Five-TechGüzel 10 üzerinden 8 O da simgeleri küçülttüğün için10 üstünden 8.5, yapı itibariyle biraz benimkine benziyor ;).Bu da benden
NFS:MW eski oyun ama kral bir oyundur.MW'nin devri geçmez :)
bildiğimiz sıradan bi masaüstü. bu da benimki. seninkinin xp versionu:
bitanede benden gelsin:
yorum yapmak sebest:
puan vermek sebest:
Siradan bir masaüstü iste :)
arkadaşlar masaüstüm nasıl 10 üzerinden kaç puan verirdiniz?walla başlık açıcak kadar güzel değil, ayrıca çok sıradan bir duvar kağıdı kullanmışın ikonlar hiç anlaşılır durmuyor masaüstü demek sadece duvar kağıdı değildir.sorun düzeltildi :)
puanım 7 di ama kngiht online ı görünce direk 3 puan kırdım.
sonuç 10 üzerinden 4 puan.Son Düzenleme: Trance ~ 14 Ağustos 2009 12:58