arkadaşlar masaüstüm nasıl 10 üzerinden kaç puan verirdiniz?
sorun düzeltildi :)
arkadaşlar masaüstüm nasıl 10 üzerinden kaç puan verirdiniz?
sorun düzeltildi :)
o benim telefonumun kamerasının azizliği :)
Print Screen Tuşuna Bas,Painti aç,Yapıştır,kaydet,upload,paylaş(bunları bildiğini düşünüyorum.....)
Ben aydın olarak düşüneyim güzelmiş:D
FatturPrint Screen Tuşuna Bas,Painti aç,Yapıştır,kaydet,upload,paylaş(bunları bildiğini düşünüyorum.....)ne demek istiyorsun açık açık söyle
masaüstümde fazla şey olmasını sevmem manzaramı kapatıyor:)sistemde şuan 90 program kurulu kanıt isteyen var mı??
SoN_KraLne demek istiyorsun açık açık söDemek istiyor ki, cep telefonu ile kapkaranlık resim olacağına direk ekran görüntüsünü basitçe bilgisayardan çok net ve aydınlık şekilde alabilirsin diyor... Böyle hiç bir şey belli olmuyor diyor... Ben de diyorum :)PrtScrn'e basıp, Paint'ten tüm ekran görüntüsünü kaydedebilirsin.
tamam birazdan resmi düzelteceğim bekleyin XD
Yok yani masaüstünün resmini çekmenin kolay yolunu söylemeyey çalıştım.Veya o kadar uğraşma Vista daki Ekran Alıntısı Aracını kullan.Daha güzelolur öyle göndereceğin resim...
şimdi nasıl :)selçuk abi nasıl :) güzel mi ??
sıradan bi masaüstü, yazlık, inasnın taile igdesi geliyor.
msn de messenger plus kur konuştuğun kişi de var sende kur nixk te kodları görmezsin o zamn.
yukarda duran şey bi dock mı eğer dock sa hangisi rocketdock sa özelden skin ini atabilirmisin arkadaşım
ferit1234yukarda duran şey bi dock mı eğer dock sa hangisi rocketdock sa özelden skin ini atabilirmisin arkadaşıne yazıkki hayır.acer ın empowering teknolojisinin çubuğu ben kurmadım laptopla geldi.
loganwolverinesıradan bi masaüstü, yazlık, inasnın taile igdesi geliyor.ben msn plus kullanmam kardeş msn yi doğal seviyorum :)
msn de messenger plus kur konuştuğun kişi de var sende kur nixk te kodları görmezsin o zamn.
SoN_KraLne yazıkki hayır.acer ın empowering teknolojisinin çubuğu ben kurmadım laptopla geldi.yinede saol kardeş
9/10 aslında 10/10 verecektim ama ben masaüstü resimlerinde nedense fazla insan olanları sevmiyorum.Ordan kırdım puanı.Yoksa masaüstün çok güzel...
(ayrıca resim böyle daha güzel olmuş.Eskisi selçuk abinin dediği gibi karanlıktı)
DOSTUM ,
şimdi benim gibi deniz hasretiyle yanıp tutuşan bir bünyeye, hem de işinin başındayken ve de tatiline daha 6 hafta varken... Yapılacak iş mi bu yaw :)
Şaka bir tarafa, orada olmak isterdim.
omer.ertugrulDOSTUM ,afedersinşimdi benim gibi deniz hasretiyle yanıp tutuşan bir bünyeye, hem de işinin başındayken ve de tatiline daha 6 hafta varken... Yapılacak iş mi bu yaw :)
Şaka bir tarafa, orada olmak isterdim.
Güzel Exotic bir Masaüstü. :) Yalnız Çözünürlük seni rahatsız etmiyormu çok büyük ya simgeler felan ben rahat edemem. :D Knight Online 'den nefret ederim onu gördüğüm kötü oldu ama NeedforSpeed Most Wanted ile durumu toparladın. :) Güzel şık bir masaüstü olmuş.
Puanım: 10 üzerinden 6.
açıkcası ben büyük simgeleri sevdim :)
Tranceçok sıradan bir masaüstü, ayrıca knight online gördüm bende bayağı puan kırdım ve masaüstü ikonlarını görülmesini zorlaştıran wallpaper dan da puan kırdım sonuç: 10 üzerindenben ikonları çok rahat görüyorum sende bir sorun var.hem ordaki knight online napıyor?sizi yiyor mu? neden ondan puan kırılıyor anlamadım insanların kendi oyun tercihinden puan kırılıyorsa pes!!ayrıca senin masaüstünü görmek isterim
bende büyük masaüstü Simgelerini Severim ancak En Sevmediğim oyun hayatımda Kinight dir 1 Puan Oradan kırdım ve belgerimi kısayol yapmışsın yani XP deki gibi yani daha Vistaya Hazır Deilsi n Alışamamışsın 2 puan buradan ve birde NFS MW Oynuyorsun daha Eskidi O oyun ProStreet ve CArbon Öneririm 0,5 Puanda Oradan Kırdım Ayrıca Kenar Çubuğu Kullanmıyorsun 1,2 Puanda oradan kırdım yani
Ama Güzel Bir Masa Üstü... Benden 5,3 Puan Alırsın :( I'm Sorry ama Yapcak Bişi Yok :D