Merhaba Arkadaşlar
Benim sorunum Hızlı Başlatta bulunan Masaüstünü Göster kısayolu.Kardeşim yanlışlıkla silmiş.Bu klasörü nasıl oluşturabilirim veya bulabilirim.
Merhaba Arkadaşlar
Benim sorunum Hızlı Başlatta bulunan Masaüstünü Göster kısayolu.Kardeşim yanlışlıkla silmiş.Bu klasörü nasıl oluşturabilirim veya bulabilirim.
Hızlı başlat kısayollarının olduğu klasörün yolu şudur:
C:\Documents and Settings\[KULLANICI ADI]\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Bu yol xp c:\ de kurulu olduğu varsayılarak yazılmıştır.
Masaüstünü Göster dosyasını tekrar oluşturmak içinse şu işlemleri yapmanız gerekir.
*Not defterini açın
*Aşağıdaki kodları not defterine yapıştırın
*Kaydederken tüm dosyaları seçip Masaüstünü Göster.scf olarak kaydedin
*Kaydettiğiniz dosyayı yukarıda yolunu verdiğim hızlı başlat klasörünün içine yerleştirin
[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop
akngnHızlı başlat kısayollarının olduğu klasörün yolu şudur:akın bey böyle bilgileri nasıl öğrendiniz, cidden soruyorum , tebrikler
C:\Documents and Settings\[KULLANICI ADI]\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Bu yol xp c:\ de kurulu olduğu varsayılarak yazılmıştır.
Masaüstünü Göster dosyasını tekrar oluşturmak içinse şu işlemleri yapmanız gerekir.*Not defterini açın
*Aşağıdaki kodları not defterine yapıştırın
*Kaydederken tüm dosyaları seçip Masaüstünü Göster.scf olarak kaydedin
*Kaydettiğiniz dosyayı yukarıda yolunu verdiğim hızlı başlat klasörünün içine yerleştirin
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
[Shell] Command=2 IconFile=explorer.exe,3 [Taskbar] Command=ToggleDesktop
Daha önce başıma gelmişti. Kardeşim sağolsun. O zaman bu kodların yedeğini almıştım bir txt belgesine. Şimdi onları kopyaladım. Zaten bu kodları görmek için Masaüstünü Göster dosyasını not defterinin üzerine sürükleyip bırakmak yetiyor.
Win+M tus kombinasyonu... düzeltildi..
Windows tuşu + M kombinasyonu demek istediniz sanırsam.
Merhaba
Tşk ler akngn bey.Verdiğiniz yanıtla sorunu çözdüm.Kısayolu oluşturdum.Tüm yanıtlayan arkadaşlara tşk ler..
İyi Günler..