arkadaşlar ben fotoğrafını koydum sizinkileride koyarsanız sevinirim
Masaüstünüz Nasıl?
onca masaüstü yanında xp çok sönük kalmış:D
ekran kartımı sattım yeni kart alcam onboard gma3100 kullanıyorum rezillik diz boyu 19 inç monitörde çok yetersiz kalıyor vista 3.3 puan verdi ben de tüm özelliklerini kapattım xpden bile çirkin oldu anlayacağınız bilgisayarı açmak bile istemiyorum can sıkıntısına chip online da dolanıyorum.
Bende veriyorum ama yakında Win7 kurcam.O zaman bir daha upload ederim
suikastbybuda benimsenınkınıde goremedık sonukmu parıltılımı dıyee...
[resim][/resim]http://img8.imageshack.us/my.php?image=adszyfk.
erdem barışekran kartımı sattım yeni kart alcam onboard gma3100 kullanıyorum rezillik diz boyu 19 inç monitörde çok yetersiz kalıyor vista 3.3 puan verdi ben de tüm özelliklerini kapattım xpden bile çirkin oldu anlayacağınız bilgisayarı açmak bile istemiyorum can sıkıntısına chip online da dolanıyorum.mustafa91Masaüstüm sade. Ama bilgisayarım iyi olsaydı, Yahoo! Widgets kullanırdım. Çok güzel, ama işlemcimiz ve RAM'imiz başka şeylere yetmiyor onun yüzünden..Çekinmeyin arkadaşlar Benimkinde de birşey yok, sade severim ben, bir yerden ulaşabildiğim birşeye ikinci bir yol genellikle kullanmam. Maksat paylaşım olsun :)
walla vista xp den bin kat iyi çokta parıltılı
onlineTRsenınkınıde goremedık sonukmu parıltılımı dıyee...görebildin mi:D
gördum parıltılı....:D gayet guzel...
saol sende xp yi bırakta vista ya da windows 7 ye geç vakti geldi:Dsenin ekranında parıltılansın
sadece duvar kağıdı değil xpnin sadeliği aşırı fazla ve çok sıkıcı bir sistem için hız güç vb ne kadar önemliysi bi ekrana bakıldığındada o önem var bncee
Bu da benim masaüstü.
Birde arkadaşlar kullandığınız masaüstü arka planlarını nerden buluyorsunuz? Benim bulduğum sitelerde genelde görüntü kalitesi düşük oluyor.