Masaüstünüz Nasıl?
Evet. Sola hizalama yapma bence kötü gözüküyo
buyur arkadaşım , 1280x800 boyutunda ...
Millet masaüstünü doldurmayı ne kadar çok seviyormuş.
[url=http://img15.imageshack.us/i/ekranalntsna.png/][/url]
Melen yine cool olmuş washington saati falan :DSöyliyim:
Ama senin neden simgeler bozuk ?
CHIP ONLINE simge durumundaki ve sağ alttaki ESET simgesi neden öyle ?ve de neden vista derleme 6002 yazıyor,? benim de sp2 ama yok ?
sen ilk çıktığında falan mı indirdin ?
- Bir registry ayarını değiştirince yazıyor sağ altta ben öyle seviyorum.
- Anladın umarım; simge büyüklüğü 21 o yüzden biraz dingilce duruyor simgeler:
- Teşekkürler
Söyliyim:Güzel de baya dingil ya sanki tema yüklemişin de sisteme zarar vermiş gibi :D
- Bir registry ayarını değiştirince yazıyor sağ altta ben öyle seviyorum.
- Anladın umarım; simge büyüklüğü 21 o yüzden biraz dingilce duruyor simgeler:
- Teşekkürler
Alltaki yeni resimde bi değişiklik göremedim sadece hava durumu farklı
o yukardaki gelişmiş görünüm özelliklerinde baya var öğe bölümünde güzelleştireceğimiz bi bölüm var mı senin gibi ?
düzenleme : Orada hava durumunda Ankara var İstanbul var İzmir yok..Kırıldım doğrusu..Elin gavur Washington'unu koyacağına İzmir'i koy </p
Son Düzenleme: ismet35 ~ 18 Eylül 2009 18:30
Güzel de baya dingil ya sanki tema yüklemişin de sisteme zarar vermiş gibi :DHocam kırılma yaw! (Alfabeye W,X,Q eklendi yoksa "yaw" yazmazdım.)Alltaki yeni resimde bi değişiklik göremedim sadece hava durumu farklı
o yukardaki gelişmiş görünüm özelliklerinde baya var öğe bölümünde güzelleştireceğimiz bi bölüm var mı senin gibi ?
düzenleme : Orada hava durumunda Ankara var İstanbul var İzmir yok..Kırıldım doğrusu..Elin gavur Washington'unu koyacağına İzmir'i koy
Buyur:
bende yüklemeye çalıştım fakat beceremedim bi tarif etseniz :)"Yanıtla"ya bastıktan sonra mesaj kutusunun üstündeki ufak resim simgesine tıkla. Gelen küçük kutuya resminin internet adresini gir. "Ekle"ye bas, ya da "Tamam"a neyse. Tabi önce masaüstü resmini bir siteye yüklemen lazım.Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 18 Eylül 2009 18:55