Şimdiye kadar gördüğüm en iyi wallpaper sitesi. Daha iyisini gören varsa söylesin. Yüzlerce, Duvar kağıtları, Yüksek kalitede. Her türlü çözünürlüğe uygundur.
Masaüstünüz Nasıl?
bizimle paylaştığın için sağol gerçekten güzel
ufak eklemelerle yeni hali
bloodsonerŞimdiye kadar gördüğüm en iyi wallpaper sitesi. Daha iyisini gören varsa söylesin. Yüzlerce, Duvar kağıtları, Yüksek kalitede. Her türlü çözünürlüğe uygundur.site mükemmel ötesi
bloodsonerŞimdiye kadar gördüğüm en iyi wallpaper sitesi. Daha iyisini gören varsa söylesin. Yüzlerce, Duvar kağıtları, Yüksek kalitede. Her türlü çözünürlüğe uygundur.Site güzel...
site servisdışı heralde TÜRKİYE'DEN biraz yoğunluk olmuş:D
tamam buda benim masaüstüm
aslında yalan söylüyorum bu şu an ki masaüstüm değil windows xp kullanırken ki genel masaüstü şeklimdi sadece arada duvarkağıtları değişirdi
Hmm.. Birkaç arkadaşımız mail atmışlar masaüstümle ilgili. Öncelikle arkadaşlar şu an için Mac OS X Leo kullanıyorum ve malesef elimde o an kullandığım tema vs yok. Ama yine de yardımcı olması açısından buraya not düşüyorum. Umarım işinize yarar.
Öncelikle dock için kullandığım programın adı Rocketdock. Üretici sitesinden son sürümü indirmek için tıklayın. http://files.punklabs.com/RocketDock/RocketDock-v1.3.5.exe
Resimde görüldüğü gibi Apple stacks kullanmak isteyenler programa ek olarak bu eklentiyi indirsinler. İndirdikten sonra programın kurulu olduğu dizinde docklets kısmına indirdikleri dosyayı arşivden çıkararak klasör şeklinde atsınlar.
Resim üzerinde görülen temel simgeler için aşağıdaki Aeon İcon Paketini indirin.
Not: Programlar için paket içinde bulunmayan simgeleri Rocketdock sitesinden indirebilirsiniz. Hatırladığım kadarı ile Aeon simge paketi dışında kalan diğer tüm simgeleri oradan indirmiştim. Siteye girdikten sonra yukarı menüden Get Addons! butonunu tıklayarak aramak istediğiniz simgeyi yazın örn: Firefox Limewire gibi gelen seçenekler arası dolaşarak hoşunuza giden birini kullanıın :)
Bir çok çeşit duvar kağıdı için chip online fotoğraf galerisini ve ya http://www.deviantart.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Yine deviantart sitesinden windows xp ya da vistanız için temalar değiştirme paketleri görsel stiller edinebilirsiniz.
Umarım işinize yaramıştır yine de takıldığınız birşeyler olursa yardım etmek için buradayım. Herkese iyi günler.
Coşkun OLCAWindows Vista başlığı altında olduğu için masaüstü resmimi koymayacağım:Pve sanırım bu üstadda benim gibi şu an mac os kullanıyorNeyse eğer Adobe CS4 Master Collection'ı kurarsam atarım Dock'a öyle koyarım...
Son Düzenleme: barguti ~ 17 Nisan 2009 17:09
suikastbysite servisdışı heralde TÜRKİYE'DEN biraz yoğunluk olmuş:Chip Online'ın gücü
Bu da benim MASAÜSTÜ :) Sağ üst köşedeki gözler BANA AİT
Coşkun OLCAben yüklemiştim bir ara ama artık yok sadece geriye şu iki resim kaldıalttaki dock
bide bir resim
ahmeyt05Chip Online'ın gücü
ekleyen yok bn bidaha eklıyorum:D
Hmm.. Birkaç arkadaşımız mail atmışlar masaüstümle ilgili. Öncelikle arkadaşlar şu an için Mac OS X Leo kullanıyorum ve malesef elimde o an kullandığım tema vs yok. Ama yine de yardımcı olması açısından buraya not düşüyorum. Umarım işinize yarar.
Öncelikle dock için kullandığım programın adı Rocketdock. Üretici sitesinden son sürümü indirmek için tıklayın. http://files.punklabs.com/RocketDock/RocketDock-v1.3.5.exe
Resimde görüldüğü gibi Apple stacks kullanmak isteyenler programa ek olarak bu eklentiyi indirsinler. İndirdikten sonra programın kurulu olduğu dizinde docklets kısmına indirdikleri dosyayı arşivden çıkararak klasör şeklinde atsınlar.
Resim üzerinde görülen temel simgeler için aşağıdaki Aeon İcon Paketini indirin.
Not: Programlar için paket içinde bulunmayan simgeleri Rocketdock sitesinden indirebilirsiniz. Hatırladığım kadarı ile Aeon simge paketi dışında kalan diğer tüm simgeleri oradan indirmiştim. Siteye girdikten sonra yukarı menüden Get Addons! butonunu tıklayarak aramak istediğiniz simgeyi yazın örn: Firefox Limewire gibi gelen seçenekler arası dolaşarak hoşunuza giden birini kullanıın :)
Bir çok çeşit duvar kağıdı için chip online fotoğraf galerisini ve ya http://www.deviantart.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Yine deviantart sitesinden windows xp ya da vistanız için temalar değiştirme paketleri görsel stiller edinebilirsiniz.
Umarım işinize yaramıştır yine de takıldığınız birşeyler olursa yardım etmek için buradayım. Herkese iyi günler.
ferit1234yHA ARKADAŞLAR BENM ANLAMADIĞIM ŞU SİZ KENDİ MASAÜSTÜNÜZÜ NEYLE ÇEKTİNİZ BÖYLE BUNLAR OKADAR NETKİ HERALDE Bİ FOTĞRAF MAK. FELAN OLAMAZ DEİLMİ...HERHANGİ Bİ PROGRAM FELANMI VAR BUNLAR İÇİN SÖLERSENİZ SEVİNİRİM BEN DE KENDİ MASAÜSTÜMÜ BURAYA KOYMAYI ÇOK İSDERDİM DOĞRUSU. ASLINDA BENDE MASAÜSTÜNÜ ÇEKEBİLECEĞİM AUTO SCREAN RECORDER VAR AMA ODA GALİBA BİRTEK VİDEOSUNU ÇEKEBİLİYOR EKRANIN...Foruma resim eklemek için aşağıdaki linke bakın. Masaüstünüzün veya herhangi ekran görüntünüzün resmini çekmek için klavyenizde bir tuş var. PRTSC yazan bir tuş. Home-Insert gibi tuşların oralarda. Ona basın. Paint'i açıp yapıştır yapın. Çektiğiniz ekran resmi gelecek. Paint'te isterseniz uygun şekilde kırpabilirsiniz. Sonra imageshack gibi bir sitede host edersiniz resmi, büyüklüğüne göre yüksek çözünürlükte. Sonra size verdiği adresi, forum resim ekleme butonuyla foruma eklersiniz...
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜSon Düzenleme: Süleyman. ~ 29 Nisan 2009 11:45
ferit1234saolasın kaerdeş sayende bu resim ekleme işinide çatpat öğrendik vallaama tam öğrenememişsin cevap yazarken yukarıda solunda ok bulunan zarf gibi bir simge var ona basınca böyleişte benm masaüstüde bu
linki burda::
resim resim
diye bişi çıkacak linki bunun arasına yapıştıracaksın
Son Düzenleme: nonpasaran ~ 29 Nisan 2009 13:39
ferit1234saolasın kaerdeş sayende bu resim ekleme işinide çatpat öğrendik vallaTam olmamış hala. Şimdi o linkin başına (resim] ve sonuna [/resim) komutunu girin. Aslında yanıtla penceresinde bunun tuşu var. Oradan ayarlayabilirsiniz. ( olan işareti [ haline getirin tabi. Ben şimdi görünsün diye yaptım.işte benm masaüstüde bu
linki burda::