Arkadaşlar Steam her güne yeni bir oyun indirimi yapıcak bu hafta kaçırmayın derim. Adını EA Week yapmış ve oyunları indirimle satıyor.
Sayfayı açarsanız indirimi ve ilgili yazıyı görürsünüz : Steam
Günün indirimi:
Arkadaşlar Steam her güne yeni bir oyun indirimi yapıcak bu hafta kaçırmayın derim. Adını EA Week yapmış ve oyunları indirimle satıyor.
Sayfayı açarsanız indirimi ve ilgili yazıyı görürsünüz : Steam
Günün indirimi:
Her indirimin sadece bir gün süreceğini de ekleyelim. Resmini de koyalım tam olsun.
[/img]
Ya güzelde Bu Crysis Crysis 2 'mi?
2 Katı olacağını kesinde...
Command & Conquer oyunları % 33 ile 75 arası indirime girdi. İndirim perşembe günü TSİ 20.00'ye kadar sürecek.
Command & Conquer: Red Alert 3 -- % 50 indirim, 15 $ (23 TL)
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising -- % 75 indirim, 5 $ (8 TL)
Command & Conquer 3: Tiberium Wars -- % 50 indirim, 15 $ (23 TL)
Command & Conquer 3: Kane's Wrath -- % 50 indirim, 10 $ (15 TL)
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight -- % 33 indirim, 33 $ (52 TL)
s
Steam sanırım hala ülkemizde çok yaygın değil. Bugün D&R'da oyun bakarken Dragon Age arayan gençler vardı. Konuşmalarını duydum isterseniz Steam'den alın abi oyun bu hafta indirime giriyor dedim. Yüzüme baktı Steam'i biliyorsunuzdur dedim biraz daha baktı hee tamam dedi sonra aramaya devam etti. Büyük ihtimalle de Steam'in ne olduğunu bilmiyordu. Şaşırdım. Ama oyunu bulamadılar.
Steam'in Türkiye'de pek tanınmadığı doğru olabilir. Bunun başlıca sebepleri araştırma diye bir olay pek yok memlekette. Buna en bariz örnek, Google aramasıyla kolayca bulunabilecek bir şeyin bile forumlarda soru olarak karşımıza çıkması mesela. İkinci sebep; Korsan yaygın olduğu için insanlar aralarında "bu oyunu nereden daha ucuza alabilirim?" diye sorup konuşacaklarına, "bu oyunu nereden indirebilirim" diye soruyor. Üçüncü sebepte kota gerçeğimiz, Steam'i bilse bile tayfa biliyor ki o oyunu indirmek bütün kotasını tüketecek. O yüzden yanaşmıyor ve sanırım en çok bağlantı türü 1 megabit kotalı ülkede.
EA Yarış oyunları % 25 ile % 75 arası indirimde. İndirim cuma günü TSİ 20.00'ye kadar sürecek.
Need For Speed : Undercover -- % 50 indirim, 5 $ (8 TL)
Burnout Paradise : The Ultimate Box -- % 75 indirim, 7.50 $ (11 TL)
Need For Speed :Shift -- % 25 indirim, 22.50 $ (35 TL)
Mirror's Edge: 4,99$ (%75 indirim)
Dead Space: 14,99$ (%50 indirim)
Spore: 26,79$ (%33 indirim)
Spore Creepy & Cute Parts Pack: 13,39$ (%33 indirim)
Spore Galactic Adventures: 20,09$ (%33 indirim)
Spore Complete Pack: 60,28$ (%33 indirim)
Mirror's Edge sorun yaşıyorum demeyin sonra bu fırsat kaçar mı?