Arkadaşlar ben Asus Markalı N61Vg Model Notebook kullanıcısıyım. ZALMAN NC-2000 Markalı bir notebook soğutucusu almayı düşünüyordum ama şu aralar vazgeçtim. Bilgisayarım oyun bilgisayarı değil, monster markalı yada Alienware'de değil. Oyunlarımı daha iyi oynamak için alacağım ama bu bilgisayara öyle soğutucu alınca parama yazık etmiş olurum gibi düşündüm. Bu yüzden Thermaltake'in Massive serisinden bir soğutucu almayı düşünüyorum. Massive 23 CS Zalman kadar pahalı olduğu için onu karşılaştırmaya eklemiyorum. %100 Bir Thermaltake Massive soğutucusu alacağım. Bunun için de hangisinin daha iyi olduğunu bilmem gerekiyor. Sizlere aşağıda soğutucuları göstereceğim. Konu ile ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursa daha iyi olur... Yorumlarınızı bekliyorum.
THERMALTAKE MASSIVE23 LX
THERMALTAKE MASSIVE23 ST
THERMALTAKE MASSIVE24 ST
Sanırım MASSIVE24 ST pek iyi değilmiş. Bana en iyi gelen MASSIVE23 LX oldu. Bir de şu soğutmadaki devir denilen şey nedir ? Bildiğim kadarıyla LX'te devir ayarı yokmuş ve 600 devirde çalışıyormuş.
yüzde 20-30 dereceye kadar serin tutuyormuş ve ekran kartında,işlemcide vs. donaımlarda ayrı ayrı çok iyi bir şekilde soğutma yapıyormuş.
(Chip İncelemiş) MASSIVE23 LX
(Chip İncelemiş) MASSIVE23 ST
Yorumlarınızı Bekliyorum...