Acaba ;
25 - 50 - 75 - 100 - 3 - 6
Sayılarını Kullanarak 952 ye ulaşabilirmisiniz ?
Sayılar Birer Kere Kullanılacaktır...
Tam adamına sordun :) ... program yazmıştım bunu yapan
((3 + 100 * 6 * 75 )/50) + 25 = 952
yalnız bölme işleminde kesirli kısım dikkate alınmıyor ,
integer(tamsayı) bölmesi ...
işlemler soldan sağa öncelikli
Hocam bununla ben sahsen yapmış sayılmazdım , ben programsız beyin ile kafa ile yapan çıkarmı diye bekliyordum :) 2dk da bütün şevki filan kırıp atınız yani program ile sonuçta yapılırda kafayla kaç kişi yapıcak ?
BarışHocam bununla ben sahsen yapmış sayılmazdım , ben programsız beyin ile kafa ile yapan çıkarmı diye bekliyordum :) 2dk da bütün şevki filan kırıp atınız yani program ile sonuçta yapılırda kafayla kaç kişi yapıcak ?Bi tane daha soru sorun varsa , söz diyorum cevabını yazmayacam .
Programın yaptığıda çok farklı değil tek tek deniyor bütün olasılıkları
programı yazan da insan :D ben yani
mengu88Bi tane daha soru sorun varsa , söz diyorum cevabını yazmayacam .tek tek ama saniyede kaç yol deniyor o ? siz 1dakikada kaç yol deniyorsunuz :)
Programın yaptığıda çok farklı değil tek tek deniyor bütün olasılıkları
programı yazan da insan :D benyani ben bekliyordum bu çıkmıyor nasıl bunun cevabı gibi yanıtlar ama :)
neyse siliyim gitsin konuyu kalmadı gizemi :D:D
cbilgen131 yaklaşık olur mu :Dvalla herkes 1 yaklaşık buluyo :)yoksa tam sonuçmu lazım...
953
tam sonuçta var ama :)
Barıştek tek ama saniyede kaç yol deniyor o ? siz 1dakikada kaç yol deniyorsunuz :)bilgisayar en fazla 3 saniyede işi bitiriyor ,yani ben bekliyordum bu çıkmıyor nasıl bunun cevabı gibi yanıtlar ama :)
neyse siliyim gitsin konuyu kalmadı gizemi :D:
maksimum 950 bin deneme ile ,bu sorunun tek cevabı olmayabilir , belki bölmede
kesirli kısmı yok saymadan da cevabı bulabilir başkaları .
silmenize gerek yok bence ...
mengu88bilgisayar en fazla 3 saniyede işi bitiriyor ,cevap bulunmuş diyip pes ederler :) yani bak çözülmüş die ondan demiştim :)
maksimum 950 bin deneme ile ,bu sorunun tek cevabı olmayabilir , belki bölmede
kesirli kısmı yok saymadan da cevabı bulabilir başkaları .
silmenize gerek yok bence ...acaba o 950bin işleminden dogruyu bulurlarmı diye :) neyseki pes etmeyen cbilgen13 var
100+6=106
75*3=225
225*106=23850
23850-50=23800
23800/25=952
Cevap bu sanırım.
mystical93100+6=106beklediğim cevpa buydu :)
75*3=225
225*106=23850
23850-50=23800
23800/25=952Cevap bu sanırım.
bu soru ingilteredeki bir yarışmada soruluyo aynı bizim Bir Kelime Bir İşlem programı gibi sayılar belirleniyor ve çözmeye başlıyorlar 30saniyenin sonunda diğer yarışmacı ve programdaki matematikçi 953 buluyor ama genç adam bu işlemi yaptırarak puanını kapıyor :)