arkadaşlar bi maus alıyım diom ama sağlam olsun önerdiğiniz bişi warmı?
maus
logitech'in optik mouseleri oyun kullanımı için güzel. normal kullanım için microsoft laser. lazerlerin sensivitysi fazla oluyor. "ben ince ayar çekebilirim dersen oyunlardada rahat kullanabilirsin"
http://www.razerzone.com/index.p ... info&products_id=51
10 numara mouse ben kullanıorum.PCgold'dan 100 YTL'ye almıştım. Oyun mouse'u super
benersincelogitech'in optik mouseleri oyun kullanımı için güzel. normal kullanım için microsoft laser. lazerlerin sensivitysi fazla oluyor. "ben ince ayar çekebilirim dersen oyunlardada rahat kullanabilirsin"Logitechin klavyelerinin arkasında durabilirm ama mouselarını kullanıyorum iyi diyemem.
vardır elbet 100 ytl eden özelligi ben 189 ytl lik görmüştüm
borga-x merak ettim abi bu mause da sekme yapıyormu ? logitch ten memnunum ama arada bir zeminden mi bilmem sekme yapıyo ......
arkadaşım ben kullanırken bir kere bile yamuk yapmadı alet. ÜStündeki tuslarla DPI çözünürlüğünü ayarlayabiliyorsun. Zemin olarak ben kumaş mouseped kullanıyorum gayet memnunum.Özellikle oyunlarda felaket guzel oluyor. Hiç sekme takılma tıtreme yok. Zaten mouse RAZER yapmış Microsofta vermiş al sat dıye. Zaten gözüm vardı bır RAZER'da. bunu görünce atladım üstüne. içinden ekstra kaygan bantlar çıkıyor.