Arkadaşlar Son Zamanlarda Oyun Oynarken aldığım sıkça sorun bu ilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim
konuyu çözüm bulunana kadar açık tutalım lütfen linki verdim yardım pls
Arkadaslar Googlede Çevirdim Pek bişiy anlamadım belki yardım edebilirsiniz
check to be sure you have adaquate disk space ıf driver is identified in the stop message disable the driver or check with the manufacturer for driver updates try chaning video adapters
Check with your hardware vendor for any bıos updates disable bıos memory options such as caching or shadowing ıf you need computer press f8 select advanced startup options and then select safe mode
video adaptörleri chaning deneyin sürücü devre dışı bırakmak veya sürücü güncellemeleri için üreticisine başvurun hedefin disk alanı ıf sürücü Durma mesajında ??tanımlanır olduğundan emin olmak için kontrol
Herhangi bir BIOS güncellemeleri bilgisayar basın f8 Gelişmiş başlangıç ??seçeneklerini seçin ve ardından güvenli modu seçin gerekir ıf önbelleğe alma veya gölgeleme gibi BIOS bellek seçeneklerini devre dışı bırakmak için donanım satıcınıza başvurun Genelde oyun oynarken birden geliyor Yardımlarınızı bekliyorum :(