PointBlank oyununa Giriyorum Tam Girerken Bilgisayar Res Atıyor Mavi Ekran Geliyor Mavi Ekranda Yazanlar Şunlar [Yeterli Disk Alanınız olduğundan emin Olun,Şürücüyü Devre Dışı Bırakın,Bir Sürücü Güncelleştirmesi içinÜreticiye Başvurun,Bios Güncelleştirmesi olup olmadığından emi olun,f8 tuşuna basın ve sonra güvenli mod u seçi, **** STOP: 0x0000008E (0xC0000005,0x805E1B55 gibi şeyler yazıyor o oyunu daha önce oynuyordum Formattan Sonra Bu oyunu oynayamaz oldum Lütfen Bir bilginiz varsa yardımcı olun :(
Mavi Ekran Hatası Alıyorum :( Yardım Lütfen :(
genelde maviekranlar ramden kaynaklanır.. benimkide mavi ekran oluyo bugün garantisine vericem
Merhaba.! İlk önce RAM'ları kontrol ediniz. Kasa'nın çok tozlu veya az tozluysa hava vurunuz. HDD'niz çok dolmuş. İçindeki gereksiz oyunları, oyun yamaları, mod'ları, siliniz.! Virüs taratması yapınız. Başlat menü'sündeki Windows updata'ye giriniz. Ordaki bütün güncelleştirmeleri yükleyiniz. RAM'dan kaynaklanmıyor olabilir. Eğer olmaz format atın. Gene olmuyorsa yetkili bir servise başvurunuz.! Saygılar..
tşkr ediyorum arkadaşlar denicem hepsini
bence de önce bi format at, sonra hala aynı hatayı alıyorsan garantisine felan ver ramdan olabilir... benim bilgisayarda da benzer bir sorunla karşılaşmıştım, photoshop açtığımda mavi ekran veriyordu, i7 işlemcili bilgisayar 4 gb ram var lg P530 modeli, ilk başta format attım geçmedi bu sorun tekrar yaşadım, servise gönderdim, ramlerini değiştirmişler bilgisayarın... şimdi çok iyi bir şekidle kullanıyorum yane