PointBlank oyununa Giriyorum Tam Girerken Bilgisayar Res Atıyor Mavi Ekran Geliyor Mavi Ekranda Yazanlar Şunlar [Yeterli Disk Alanınız olduğundan emin Olun,Şürücüyü Devre Dışı Bırakın,Bir Sürücü Güncelleştirmesi içinÜreticiye Başvurun,Bios Güncelleştirmesi olup olmadığından emi olun,f8 tuşuna basın ve sonra güvenli mod u seçi, **** STOP: 0x0000008E (0xC0000005,0x805E1B55 gibi şeyler yazıyor o oyunu daha önce oynuyordum Formattan Sonra Bu oyunu oynayamaz oldum Lütfen Bir bilginiz varsa yardımcı olun :(
MAVİ ekran hatası :(:( lütfen yardım
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
C : Kullanılan alan :8.05 GB
Boş alan :211 GB Sence Dolumu :D
OP Taze Üye
12 mesaj
tmm kardeş D ye kuruyum işe yarar inşallah :)
OP Taze Üye
12 mesaj
işletim sistemim Xp Sp3 Oyunu D ye kurdum sorun ortadan kalktı fare21 kardeşime tşkr ediyorum :)
ekran kartı ve çipset driverlarını kur güncelle. direct-x paketlerin kurulumu bak ve sistemin minumum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin ol. bunların dışında donanımsal olarak harddiskini bad sector taraması yaptırabilirsin, ram lerin uyumsuz veya yüke binince gümlüyor olabilir, farklı ramler dene ve en sona da ekran kartın kalıyor. sıcaklık değerlerine bak fanların çalışıyor mu bak. 6 ay da bir kasanın bakımını yaptır.