mavi ekran hatası sizce neden

berkcan_0
17-08-2010, 13:44   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,153 mesaj

http://img837.imageshack.us/g/94220709.jpg/
arkadaşlar hatanın resimlerini çektim laptopu daha yeni aldım lg r590 ama mavi ekran hataları vermeye başladı sizce neden olabilir
virus taramasından geçirdim bütün çerezleri temizledim
ama bi oyuna girdiğimde veya açılışta mavi ekran verip kendini resetliyo:(

berkcan_0
17-08-2010, 14:47   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
1,153 mesaj

http://img843.imageshack.us/g/75557846.jpg/
arkadaşlar bluescreenwiev programı ile tarattım ama bunlar çıktı

TeKNoToiK
17-08-2010, 15:40   |  #3  
Üye
96 mesaj

Aynısı Bendede Oldu :) Mavi Ekran Çıktı Sonra Kapandı Reset Attı ve Birdaha Hatayı Vermedi

Yeni NoteBookların Hepsinde VEriyor Galiba 5 Gün Oldu Alalı xD

Sende Sürekli O Hatayı VEriyorsa İstersen O Dosyayı Silebilirsin xD
Ben Denemedim
Ama O Wer-93085 Olan Dosyanın Bulunduğu Yer İnternetten Dosya-Video İndirdiğinde Rom Belleğin Dosyayı Kalıcı Olmadan SAkladığı Yer.İndirdiğin Bir Dosya İle Çakışmış Ve Mavi Ekran Çıkmıştır...

Çünkü ben Oyun İndirdim Son Partı İndirdim ve Mozilla Dondu Sonra Mavi Ekran Çıktı
O Dosyayıda Sildim Hata VErmedi

berkcan_0
17-08-2010, 20:40   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
1,153 mesaj

o dosyayı nasıl silicem xD nvidea falan diyo ayrıntılarda zarar görürmü pc yada bu mavi ekrandan kurtulmanın bi yolu yokmu bende nete bişey indirdiğimde değil counter 1.6 ya girdim siyah bi ekran ondan sonra mavi ekran geldi bide açılışta oldu daha lg yazısı gelmeden programlar tarattığımda resimlerdede görüldüğü gibi nvidea ile ilgili bişeyler var driveri silsem tekrar yüklesem olurmu bide bu bluescreen programda çıkan iki tane bişey buldu resimlerdeki gibi onlar neyi ifade ediyo

vmesut
17-08-2010, 20:54   |  #5  
Yıllanmış Üye
264 mesaj

bende de aynısı olmuştu. Performans bilgileri ve araçlarıbölümünden hatayı bulup ayrıntılara bakın. Benim soruna sebep olan nvidianın sitesinden yüklediğim ekran kartı sürücüsü. onu kaldırıp kendi laptopumun (lenovonun) sitesinden yükledim sorun çözüldü.

berkcan_0
18-08-2010, 21:03   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
1,153 mesaj

ya bende performans ve araçlar bölümünde windowsun geç kapanmasını ve ıuku moduna geç girmesini sağlayan iki program gördü biri nvidea nın driveri biride grid.exe
eğer kullanmıyorsanız silebilirsiniz diyo ama ben ikisinide kullanıyorumD:
nvidea nın driveri LG de var ama oda eski versiyon lg uptade ile güncelleme yapıyorum ama gene eski sürümü görüyo onun için bende nvidea nın sitesinden en yeni driveri kurdum
ama bu durum neden kaynaklanıyo tam olarak bilmiyorum bana net bi cevap söylermisiniz ne yapayım
driveri silip eski driverimi kuruyum LG nin sitesinden ki bu arada LAPTOP modellim LG R590 2BT CORE İ5 GT3351gb 128bit<