Meraba arkadasLar benim sorunum kLasikLesen mavi ekran hataLarından sadece biri IRQ NOT LESS OR EQUAL hatası..
laptopta format atmak istediğimde atamıyorum windows zaten acılmıyor windowsu onarmak istiyorum onaramıyorum windowsu yeniden kurmak istediğimde kullanım sartlarını sayfası acıldığı zaman pc mavi ekran hatası weriyo laptoptaki harddiskide cıkardım ve masaüstü bilgisayara taktım tekrar format atmayı denedim aynı sorun bakmadığım forum sitesi kalmadı heryerde gelis bi acıklama yok son umut olarak buraya yazmaya karar werdim lütfen bana bi çare
Mavi Ekran KlasikLeri 3 BasroLde Windows Xp!
bu arada mavi ekrandaki hatanın en altındaki hatanın hatası :)
STOP: 0X0000000A (0x0A79002B,0X00000002,0X00000000,0X8081C63C)
Aynı sorun servisteyken de başıma gelmişti. Ama nasıl yaptığımı hatırlayamadım. Başka bir cd ile format atmayı dene. Eğer olmazsa muhtemelen HDD bozuktur.
baska cd ile denedim olmuyo gene aynı aynı hata yardım edin ltfn.:(
hmm harddiski sıfırlasam bi faydası olurmu?:S
neyse sorunum çözüLdü YARDIMCI OLAMADIĞINIZ için TEŞEKKÜRLER!!
Ramlerin Timing'leri farklı olmasından ya da uyumsuz bir driver kurulmasının kaynaklanan bir sorun olabilir, En Kolay Çözümü Bios güncellemesi yapmak ;)
bende sürücü(ler) update sırasında dün pc yi(ifrata kaçtım\kaşındık)çökertim ve şu mavi ekranı karşımda buldum:
STOP:0X0000007E(0XC0000005,0XF7711C26,0XF78AA10C,0XF78A9E08)
PartMgr.sys-Address F7711C26 base at F770F000,Date Stamp 3b7dc5a7
aldığım hata mesajı bu oldu.Acronis yedeği imdada yetişti neyseki.Onun için aman siz siz olun her an yedek alın.
ByShadeneyse sorunum çözüLdü YARDIMCI OLAMADIĞINIZ için TEŞEKKÜRLER!!Kardeşim burası sadece senin sorunlarının çözüleceği biyer değil,lafını bilde konuş!!!!
ByShadeneyse sorunum çözüLdü YARDIMCI OLAMADIĞINIZ için TEŞEKKÜRLER!!Hiç yakıştıramadım..Birşeyleri paylaşmak istemizsinizki yardım istemizsiniz..
ve burda birçok kişi elinden geldiğince bildiklerini ve olası ihtimalleri zaman ayırıp sizinle paylaşmış.. hiç bir karşılık beklemeksizin..
Siz!!! nasıl yaptığınızı açıklayıp bizi aydınlatarak ve ilgilenenlere teşekkür etmek yerine yaptığınız hareket çok ukalaca ve çok kırıcıdır...
insanların bilgilerini paylaşma isteğine engel olmaya hiçmi hiç hakkınız yok.!!!!
ve kesinlikle en ufak bir yardım almayı bile hak ettiğinizi zannetmiyorum...yazık !!! emeğe yazık..