evet arkadaşlar 450 le indiriyorum diğer torrentleri ama max payne 3 ü 1 kbs ile iniyor ne zaman düzelir ? ( gün olarak zaman olarak değil )
max payne 3 1 kbs ile iniyor .s.s.s
http://www.torrent-oyun.com/acik ... munda-trackerlar-!/
Buradaki trackerları seç tuşuna tıkla ve kopyala. Sonra indirilen torrente gel özellikler de izleyiciler yerindeki yazıları sil ve bunu yapıştır.
Olursa haber ver.
offline veya zaman aşımına uğradi diyor :(
Torrenti tekrardan başlat ve bu trackerları öyle kullan bir de.
olmuyor :S sen kaçla indiriyon usta ?
bak şimdi. İndirilmeye devam eden torrentin üstüne gel sağ tıkla özellikler de. İzleyiciler bölümündeki yazıları sil linkteki trackerları seçe tıkla sağ tıkla kopyala sonra o bölüme yapıştır.
Gönderme hızını da 1 kb yaparsan daha hızlı iner.
Bu trackerlar ile 700-800 kb arası çekiyorum. 8 mbit internet ile.
0,5 kbs ile 8 kbs arası :(
kaç mbit internetin var acaba? Ve dediğim gibi yaptın mı?
http://tracker.openbittorrent.com/announce
udp://tracker.openbittorrent.com:80
udp://tracker.1337x.org:80/announce
udp://tracker.istole.it:80
Bir de bu trackerları kopyala yapıştır yap demin dediğim gibi.
ya 450 le indiriyorum genelde maximum hesap et işte :O dediğini yaptım evet diğer dosyalarda indirirken 450 sabit indiriyorum
Üstteki trackerların hepsini kopyala ve bir de öyle dene. Eğer yine olmazsa torrente sorun var demek.
hala bi fark yok :( torrentte sorun var gibi silip yine yükledim aynı :(
Başka torrent bul. Zamunda falan.
torrent oyundan buldum :/ neyse
bak şimdi. İndirilmeye devam eden torrentin üstüne gel sağ tıkla özellikler de. İzleyiciler bölümündeki yazıları sil linkteki trackerları seçe tıkla sağ tıkla kopyala sonra o bölüme yapıştır.İşte bu yüzden Seed eden yok.Gönderme hızını sınırsız yapın arkadaşlar download ile alakası yok..Gönderme hızını da 1 kb yaparsan daha hızlı iner.
Normaldir, thepiratebay'daki torrenti 1900 kişi seedliyor, 20bin kişi çekiyor :D
nettte sorun varsa açıcam hemen ttnete çünkü :P
1-Torrent indirirsen çok yavaş olur bu gayet doğal :D
2-TTnet kullanıyorsan zaten diyecektim vazgeçtim sorun torrente :D
Torrente falan sorun yok. Max Payne 3 yeni bir oyun ve bu yüzden herkes indiriyor. Bu yüzden de aşırı yoğunluktan çok yavaş çekiyor. Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi seederin de fazlası zarar işte.
BENDE 100 KB LE İNİYOR 48 saattir açık pc ve %55 de şu an yalnız oyun süper olmuş hacılar ben her daim kafasından vurduğum adamın kafasının parçalanmasını istemişimdir sanırım rockstarda benle aynı kafadan
25 - 50 kbs arası şimdi :( gitcem çektircem ya