Yaf Arkadaşlar Şu Bolumu Geçemedım Yukarıya Çıkmam Gerekıyo Yalnız Bızım Max Zıplamıyo Beyler:d Napıcam Ya Bısey Deyın:d
Max Payne 3 Yardım
Bölümün ismini yaz google a sonuna youtube ekle bütün oynanıs videosu cıkar.
Bölümün ismini yaz google a sonuna youtube ekle bütün oynanıs videosu cıkar.buldum bulmasınada adam tutup çıkıyor arkadaş benım klavyede basmadıgım tus kalamdı klavyenın ustunde halay bıle çektım :d çıkmadı 9 dakıkadan ıtaberen ızleyın bakın
Son Düzenleme: xExCaLiBuRx ~ 07 Haziran 2012 18:56
Valla benim net o video yu doldurmaz 15 kb :D bi tus kombinasyonu istiyor olabilir mesela g tusu grabb dır hem space e hemde ona basman gerekebilir illa bi tusa baglı olmaz kosup atla ne bilim geril dene bişiler :D control ayarlarına bak orda vardır grab felan diye dikkatli bak bişey kacırırsın gözden atlamas :D Edit: video yu izledm atladıgı bölümü öle zor bi yer degil ileriye dogru git zıplama tusuna bas atlaması lasım crack sorunluda olabilir böle mal ca sorunlar cıkabiliyor crack pert olunca :D
Valla benim net o video yu doldurmaz 15 kb :D bi tus kombinasyonu istiyor olabilir mesela g tusu grabb dır hem space e hemde ona basman gerekebilir illa bi tusa baglı olmaz kosup atla ne bilim geril dene bişiler :D control ayarlarına bak orda vardır grab felan diye dikkatli bak bişey kacırırsın gözden atlamas :D Edit: video yu izledm atladıgı bölümü öle zor bi yer degil ileriye dogru git zıplama tusuna bas atlaması lasım crack sorunluda olabilir böle mal ca sorunlar cıkabiliyor crack pert olunca :
E le çıkıyomus ugrasdıgıma degmedı:d
Hiç sorma hele ben alısmıstım bas harflerı buyuk yazmaya kac sefer basdan yazdım:d