Max Payne hataların çözümleri

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
anilunal
23-07-2012, 22:14   |  #1  
anilunal avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 4
93 mesaj

MAX PAYNE ALERT HATASININ ÇÖZÜMÜ:

Çoğu insan max payneyi kuruyor, oyunlar die bir klasör açıp oyunu oraya atıyor ve oynamaya başlıyor oyunda bir kaç bölüm geçtikten sonra oyundan sıkılıp çıkıyor ve bilgisayarı kapatıyor, açtığında ise max payne oyununa tıkladığında ALERT hatasını alıyor, bunun tek çözümü ise kurmuş olduğunuz oyunu nereye göstererek kurduysanız oradan kesinlikle alıp başka bir klasöre atmayın, alert hatasını aldıysanız max payne klasörünü eski konumuna getirin yani eski yerine geri atın ve oyuna girin.. :)

KISA BİR ÖZET GEÇİCEK OLURSAK : OYUNU MASA ÜSTÜNE KURUN VE HİÇ BİR KLASÖR İÇİNE ATMAYIN..

Son Düzenleme: anilunal ~ 31 Temmuz 2012 21:00
anilunal bu faydalı başlığı için aşağıdaki 2 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
netrunner
27-07-2012, 10:17   |  #2  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
1,180 mesaj

Teşekkürler.

anilunal
31-07-2012, 16:56   |  #3  
anilunal avatarı
OP Üye
93 mesaj

KONU GÜNCEL

Kara Şövalye
31-07-2012, 21:07   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj

Ben niye almıyorum peki o hatayı ? Birde sürekli güncellemenize gerek yok zaten üst kısımlarda başlığınız ki sorun yaşayan arayınca bulur zaten.

anilunal
02-08-2012, 12:37   |  #5  
anilunal avatarı
OP Üye
93 mesaj

Hata şöyle alınıyor, masa üstüne oyunu kuruyorsun mesela sonra kurulu klasörü başka bi klasöre atıyorsun bi süre oyunu oynuyorsun soonra oyunu kapattıktan sonra tekrar açmak istiyorsun sonra Alert hatası veriyor.

Kara Şövalye
02-08-2012, 13:40   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,959 mesaj
Alıntı: anilunal  
Hata şöyle alınıyor, masa üstüne oyunu kuruyorsun mesela sonra kurulu klasörü başka bi klasöre atıyorsun bi süre oyunu oynuyorsun soonra oyunu kapattıktan sonra tekrar açmak istiyorsun sonra Alert hatası veriyor.

Kısaca korsan oyunda olan hata. Eh burada da korsana destek yapmak yasak.

mehmetfa12
02-08-2012, 14:28   |  #7  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj

Teşekkür işime yarıyacak

anilunal
02-08-2012, 15:21   |  #8  
anilunal avatarı
OP Üye
93 mesaj
Alıntı: Kara Şövalye  

Kısaca korsan oyunda olan hata. Eh burada da korsana destek yapmak yasak.

Bu devirde herkes orjinal cd alıcak kadar gelir elde edemiyor bro ;)

dead man
02-08-2012, 18:36   |  #9  
dead man avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
1,340 mesaj

Ben böle bir hata almadım ?Kahkaha

Kara Şövalye
02-08-2012, 18:37   |  #10  
Yıllanmış Üye
1,959 mesaj
 Bu devirde herkes orjinal cd alıcak kadar gelir elde edemiyor bro ;)

Etmeyebilir ama Chip Online Forumları'nda korsana destek yasak bu, bu kadar basit arkadaş.

Son Düzenleme: Kara Şövalye ~ 02 Ağustos 2012 18:37
anilunal
03-08-2012, 14:25   |  #11  
anilunal avatarı
OP Üye
93 mesaj

Etmeyebilir ama Chip Online Forumları'nda korsana destek yasak bu, bu kadar basit arkadaş.

Dostum sen insanları yargılamak üzerinemi programlandın bilmiyorum ama ben burda korsana destek vermiyorum korsanı bende sevmiyorum ama gel gelelimki 800 TL lik askerii maaş ile çalışan vatandaşımız çok bu ülkede sen baba parası yermisin bilemem ama insanlar 800 TL lik maaş ile 200 TL lik oyun almaz.. Neyse Chip Online bu konuyu yasal bulmasa zaten kaldırırdı bro.

Kara Şövalye
03-08-2012, 14:28   |  #12  
Yıllanmış Üye
1,959 mesaj
 Dostum sen insanları yargılamak üzerinemi programlandın bilmiyorum ama ben burda korsana destek vermiyorum korsanı bende sevmiyorum ama gel gelelimki 800 TL lik askerii maaş ile çalışan vatandaşımız çok bu ülkede sen baba parası yermisin bilemem ama insanlar 800 TL lik maaş ile 200 TL lik oyun almaz.. Neyse Chip Online bu konuyu yasal bulmasa zaten kaldırırdı bro.

Anlattığınız problem orjinal oyunda olan bir problem değil. Max Payne 3'ü de orjinal almayı kafasına koyan bir kişi bir kaç ay sonra alıverir parasını biriktirip bu kadar basit ya da gider taksitle alır. Kimse çıkar çıkmaz git nakit al diye zorlamıyor kimseyi.

Orjinal oyunda karşılaştığım tek Alert hatası multiplayerda bağlantı kopunca olan bir şey.

Korsana destek veriyorsunuzdan kastım korsan oyunda olan bir problemin çözümünü paylaşmanız. Daha önce korsan oyunlarda olan problemlere yardım isteyenlerin başlıkları kapatıldı bu da görüldüğünde kapatılır zaten merak etmeyin.

Son Düzenleme: Kara Şövalye ~ 03 Ağustos 2012 14:31
ThekT0niC
03-08-2012, 14:30   |  #13  
ThekT0niC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 21
1,194 mesaj

+1,Toplumumuzun çoğunda bilgisayar bile yok,ama işte anlatamıyorsun.Yokluk görmeyen insan anlamaz :)

anilunal
03-08-2012, 14:32   |  #14  
anilunal avatarı
OP Üye
93 mesaj

Anlattığınız problem orjinal oyunda olan bir problem değil. Max Payne 3'ü de orjinal almayı kafasına koyan bir kişi bir kaç ay sonra alıverir parasını biriktirip bu kadar basit ya da gider taksitle alır. Kimse çıkar çıkmaz git nakit al diye zorlamıyor kimseyi.

Orjinal oyunda karşılaştığım tek Alert hatası multiplayerda bağlantı kopunca olan bir şey.

Korsana destek veriyorsunuzdan kastım korsan oyunda olan bir problemin çözümünü paylaşmanız. Daha önce korsan oyunlarda olan problemlere yardım isteyenlerin başlıkları kapatıldı bu da görüldüğünde kapatılır zaten merak etmeyin.

Orjinal oyuna bende para veririm nasıl veririm şöyle veririm, oyunu sırf kendi aramda oynamıcaksam ve online oynamak istersem ve online oynamak için orjinal cd almam gerekirse 2 sene beklerim 20 TL ye alırım yine korsan parasına gelir anladınmı çünki elinde sonunda bunların fiyatı düşüyor dustum %80 lik fiyat düşmelerinden bahsediyorum orjinal oyunların çoğu parasını satan firmalar kazanıyor, yapan şirket bunu dağıtırken fazla bir fiyata satmıyor..

anilunal
03-08-2012, 14:33   |  #15  
anilunal avatarı
OP Üye
93 mesaj
Alıntı: ThekT0niC  

+1,Toplumumuzun çoğunda bilgisayar bile yok,ama işte anlatamıyorsun.Yokluk görmeyen insan anlamaz :)

aynen.