bende unutkanlık üst düzeyde ama bunlar aklımda kalmışş :)
Max. 1900 TL'lik Led Tv Tavsiyeleri
fiyat olarak maximum 1900 liralıkLg marka olarak çok iyi sayılır lcd ve led tvlerde tavsiye ederim paranada uygun, ayrıca sitede güzel güvenilir bir kaç kez alışveriş yaptım sıkıntı yaşamazsın o açıdan da kafan rahat olsun.
minumum 42 inçlik bir led tv almayı düşünüyorum
piyasayı takip edenler kaliteli bir tv tavsiye eder misiniz
Aa ben bunu bilmiyordum, ben yeni nesil full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinin hepsinde smart özelliği var diye biliyordum, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim lui.
Smart tv çok farklı bir boyut, 3d tv satın almayı düşünenler bence tercihi bu yönde yapsalar daha mantıklı olur, böylece sadece film izleme ve oyun oynamanın yanı sıra internette sörf yapma keyfi ve eğlenceside yaşayabilirler, bilgisayara gerek duymadan.
Bu ara ben sana çok katılıyorum danini :) Dediğin gibi ama bu fpr gözlük teknolojili 3D tv'ye haip olan insanın bilgisayar ihtiyacı oldukça azalıyor, özelliklede oyun meraklıları sevdikleri oyunu üç boyutlu bu harika tv'lerde oynayabilirler, sürekli bilgisayar dolaştırmaktansa smart tv özellikli 3d tv çeşitlerinden birini satın almak çok daha mantıklı.
Pc'ye gerek bırakmıyorki smart tv'ler, film ve video izleyip oyun oynamanın yanı sıra internete girmemizide sağlayark eğlencemize eğlence katıyor bu televizyonlar.
Akşam iş çıkışı eve gitmek için sabırsızlanıyorum. 3d tv'de vakite geçirmek bütün stresimi alıyor. Hemen komik bir film izliyorum ve eğlenmeye başlıyorum..
Komedi filmi izlemek çok eğlenceli ama film gerçekten iyiyse, diğer türlü çok sıkıcı oluyor.
Ben komedi değil de romantik komedi filmlerini izlemekten hoşlanıyorum. Bence daha eğlenceliler..
Romantik komedi filmi izlemek gerçekten bahsettiğin kadar eğlenceli danini. İzlerken bende gülüyorum :))
Her filmde romantiklik var computeraddict, korku filmlerinde bile bir romantizm var, sonu beni şaşırtsın beynimi çalıştırsın bana yeter, filmin başında sonunun nasıl biteceğini tahmin ettiğim filmleri izlemem bile, bir eğlencesi kalmıyorki.