fiyat olarak maximum 1900 liralık
minumum 42 inçlik bir led tv almayı düşünüyorum
piyasayı takip edenler kaliteli bir tv tavsiye eder misiniz
Max. 1900 TL'lik Led Tv Tavsiyeleri
42LV5500ün kontrası yüksek ancak görüntü kalitesi pek iyi değildi bakmıştım ona
3d Led tv satın almayı düşünürmüsün peki ? Mesela bu istediğin özelliklerde bir tv.
http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=47898
Ayrıca full hd ve hemen hemen normal led tv lere yakın bir fiyatta. Bunu tavsiye ederim rahatlıkla sana.
Bence artık 3D LED TV' lere bakmalısınız. Çünkü artık 3D TV' ler yaygınlaşmakta ve en iyi teknolojileri içinde bulundurmakta.
Bahsettiğin fiyata fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alabirsin, bence seçimini üç boyuttan yana kullan pişman olmak istemiyorsan.
3d tv'yi ben de tavsiye ederim. Satın almışken biraz daha farkla 3 boyutta film izleme veya oyun oynama ayrıcalığı yaşarsınız..
LG' nin çıkarmış olduğu 3D TV' ler gerçekten en iyi teknoloji ile kullanılmakta, benimde kesinlikle tavsiye ettiğim tek marka.
Hemde çok az bir fiyat farkıyla, bu fiyatada 3D tv çeşitlerinden birini satın alabilirsin ama 42 inc olmaz sanırım.
Lg 3d tv çeşitlerinin fiyatı çok pahalı da değil..
LG' nin bu yıl çıkardığı bütün 3D TV' leri tavsiye ederim. Çünkü hepsi en iyi teknolojilerle yapılmış.
Kesimlikle katılıyorum danini ;)
Lg 3d full hd, smart, led ve sinema tv çeşitleri bu yılın en iyi tv'leri bence..
Lg 3d full hd, smart, led ve sinema tv çeşitleri bu yılın en iyi tv'leri bence..Sadece sence değil computeraddict, fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleriyle tanışan herkes aynı şeyi düşünüyor ve tabi işin uzmanlarıda, onlarda lg'nin bu 3d tv çeşitlerinin en iyi 3d tv olduğuna karar vermişlerki Lg'ye en iyi 3d tv ödülü vermişler.
Demek ki 3d led, full hd, smart ve sinema tv'lerde benim gibi pek çok kişi fiyata ve kaliteye önem veriyor. Bilinçli tüketicilerin tercihi sanırım Lg.
Evet 3d tv denilince akla ilk lg'nin 3d sinema, full hd, smart ve led tv çeşitleri geliyor..