Herkeze selamlar 700w+80 psu aldım yeni, core 2quad q8300 islemcim ve P5G41T-M LX anakartım var, sistemimi yavas yavas upgrade edıyorum islemci de i5 falan olacak,fakat ise öncelikle ekran kartından baslamak ıstedım,beni 3-4 sene idare edebilecek bi ikran kartı önerirmisiniz max bütcem 500 TL 550 TL zorlarım. . . nvidia chipsetli olursa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.Şu kart nasıl bu arada?
Maximum 500 TL kadar ekran kartı önerisi
- 1
- 2
hd7850 alsın nova pc'de 538 tl.Ve gayette iyi bir kart.
Veya aynı fiyata hd6950 olabilir.
İkiside 538 tl ya hd7850 ya da hd6950
Şu an bütçene en uygun alabileceğin hd7850 veya 6950 ikiside çok iyi kartlar.Artist genç'te aynı fikirde zaten :D
HD6950 ALABİLİRSİN ÇOOOK GÜZEL BİR KARTTIR.ha 1 gb ha 2 gb ne fark eder aynı performans sadece fiyat fazla gb fazlalığı ekran kartının raminin önemli olduğunu sananları kazıklamak için :D
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4429BF3 MP OYNUYACAKSAN 2GB EKRAN KARTI AL 1GB YETERSİZ GELİR O YÜZDENDE
Şu an bütçene en uygun alabileceğin hd7850 veya 6950 ikiside çok iyi kartlar.Artist genç'te aynı fikirde zaten :Attıgım kart yaramazmı diyorsunuz? ankara içi nerde bulabilirim önerdiginiz kartları 500-550 tl civarında? internetten siparis vermek ıstemıyorum o sekılde alısverıs yapmam novada demişsiniz nova 1 hafta içinde getirio onu beklemekte sıkıntı :D pazar,pazartesi alacağım yokmu bildiginiz baska biyer bu kartları 500-550ye bulabilecegim? bu benım attıgım kartta 2gb 500 tl o olmazmı
Thedevil1 çok doğru söylüyor :D
Ekran kartında GB değil BİT ve HIZ değerleri önemlidir :)
Attıgım kart yaramazmı diyorsunuz? ankara içi nerde bulabilirim önerdiginiz kartları 500-550 tl civarında? internetten siparis vermek ıstemıyorum o sekılde alısverıs yapmam novada demişsiniz nova 1 hafta içinde getirio onu beklemekte sıkıntı :D pazar,pazartesi alacağım yokmu bildiginiz baska biyer bu kartları 500-550ye bulabilecegim? bu benım attıgım kartta 2gb 500 tl o olmazmıAnkarada oturuyorsan nova pc nin ankarada bayisi var ordan alabilirsin internetten almak istemiyorsan
Attıgım kart yaramazmı diyorsunuz? ankara içi nerde bulabilirim önerdiginiz kartları 500-550 tl civarında? internetten siparis vermek ıstemıyorum o sekılde alısverıs yapmam novada demişsiniz nova 1 hafta içinde getirio onu beklemekte sıkıntı :D pazar,pazartesi alacağım yokmu bildiginiz baska biyer bu kartları 500-550ye bulabilecegim? bu benım attıgım kartta 2gb 500 tl o olmazmıKesinlikle ve kesinlikle bütçene uygun alınabilecek en iyi kart hd6950 ve hd7850.Bu iki kart 500-550 tl civarında.Nova pc'den alın.Beklemek sıkıntı ama hem bütçenize uygun ve fiyatıda uygun iki kart ;)
Ben dha fazla bile beklerdim.
Al derim.
Kesinlikle ve kesinlikle bütçene uygun alınabilecek en iyi kart hd6950 ve hd7850.Bu iki kart 500-550 tl civarında.Nova pc'den alın.Beklemek sıkıntı ama hem bütçenize uygun ve fiyatıda uygun iki kart ;)tamam peki o zaman öyle yapayım,3-4 yıl rahat götürürmü beni bu kartlar?
Ben dha fazla bile beklerdim.
Al derim.
Daha fazla süre götürür ve tüm oyunları max ayar kaldırır :)
Sen hd6950 mi alacan 7850 mi ikiside performans olarak aynı sayılırda.
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8324
530 Tl demiştiniz novada?
ya tahmin ettim 538 diye 560 tl'ymiş.
bu da iyi al baklaım bütçeden 10 tl fazla :D
Gayet iyi bir kart kesinlikle al.
6950 nasıl aynılarmı? ona bakayım bide fiyatına
tamamdır teşekkür ettim sağolun herşey için
- 1
- 2