4 ay önce sıfır aldığım maxtor 500 gb 32mb hdd son zamanlarda windosw açılırken veya herhangi bi programın ilk açılışı sırasında çok donuyor ve aşırı bi ses çıkartıyo bu sorun nedir acaba bozuldumu die hdtune programıyla test yaptım hiç kırmızı yok hep yeşil acaba sata bağlantılardanmı kaynaklanıyo çözemedim
maxtor hdd windows açılırken çok ses yapıyo yardım
eyer kasanızın fanları sessiz çalışıyorsa hdd nin ufak tefek tıkırtı seserlerini duyabilirsiniz bu olabilir normaldir sisteminizin donma sebebi çok program vs yüklediyseniz sorun çıkartır virüste olabilir, temiz bir format birde kuvvetli bir virüs programı diyorum ...
Sağ fare tuşu ile Bilgisayarım > (Disk bölümlerinden herhangi birinde sağ tuş) Özellikler > Araçlar > Şimdi Denetle. Çıkan penceredeki iki kutuyu da seçip başlatı tıklayın. Windows diskinizde hata bulacak mı, bakın.
Tercihinizi samsungtan yana yapsaydınız keşke diye düşünüyorum, pc açılırken xp yazısı gelince bendede duyulur şekilde ses geliyo bunuda belirteyim dedim
aslında maxor hdd nin sesi diğer marka hdd lerin sesinden biraz fazla deniliyor daha önce değişik marka hdd kullandınız mı ?