Her iki araçta Drift'in vazgecilmez krallarıdır.... Sizce hangi arac görünüş,performans ve güvenlik yönünden tutkunuzdur...
Evo 9
Mazda Rx-7
Sekil ve performans yönünden Evo 9 derim ama drift yönünden bilmiyorum ...........
Her iki araçta Drift'in vazgecilmez krallarıdır.... Sizce hangi arac görünüş,performans ve güvenlik yönünden tutkunuzdur...
Evo 9
Mazda Rx-7
Sekil ve performans yönünden Evo 9 derim ama drift yönünden bilmiyorum ...........
tam dirift oyuncağı rx-7 arkadan itişli :D japonlar hep turnuvada rx-7 ile 1. geliyolar Mitsubishi 4 çeker olduğu için onda ralli kanı var:D. mitsubishi de ralli kanı olduğu için daha sağlam tv de gördüm amcamlar öle bi kafes yapıyoki araba 10 takla atıyo çarpışma kafesi eğrilmiyo bile :D evo nun yeni modelinden birini beyendim 70bin avro :D o araba türkiyeden alınmaz ötv si kdv si bide 2.0 dır vergisi :D
bunlarda bir üst modelleri :)
EVO 10
RX-8
Banada drift yönünden sizlerinde dedigi gibi rx-7 sanki daha iyi gibi ama oda yılların arabası hakkını veriyo xD...
Evo 10 la rx-8 karşılastırman sacma olmus arkadasım... Cünkü rx-8 hiçbir yönden Evo10 la yarışamaz...
Modelinide söyleseydin....xD
Benım bildigim en son Fiyatlar 700, 800 civarı fln....
tam dirift oyuncağı rx-7 arkadan itişli :D japonlar hep turnuvada rx-7 ile 1. geliyolar Mitsubishi 4 çeker olduğu için onda ralli kanı var:D. mitsubishi de ralli kanı olduğu için daha sağlam tv de gördüm amcamlar öle bi kafes yapıyoki araba 10 takla atıyo çarpışma kafesi eğrilmiyo bile :D evo nun yeni modelinden birini beyendim 70bin avro :D o araba türkiyeden alınmaz ötv si kdv si bide 2.0 dır vergisi :sizin şu emmi bizim colta bi turbo bide o dediğin kafesten takamaz mı.? =] passatları dikizlemek güzel şimdi sıra bmw serilerine geldi de
İkiside yabana atılacak arabalar değil ikiside drift ustası bence evo 9 ama rx-7 yide yabana attırmam.