slayer sormuş:
Geçenlerde 6 aylık McAfee (Fırsat avcısından indirdim) yükledim. Program hem antivirüs hem de firewall içermekteydi. 2 hafta sonra kaldırdım, yerine farklı bir antivirüs kurcaktım. Kaldırdıktan sonra, başka bir antivirüs programı yükledim. Denetim masası/ Güvenlik merkezine bakıyorum: güvenlik duvarı olarak şu anki antivirüsümün firewall'u görünüyor FAKAT Virüsten koruma kısmında ise 'windows bu bilgisayarda birden fazla güvenlik yazılımı buldu' gibilerinden birşey diyor. Kullandığım antivirüsü kaldırdığımda virüsten koruma kısmında Mcafee görünüyor. Yani McAfee'nin güvenlik duvarı kalktı fakat antivirüsü hala sistemde görünüyor. Birkaç defa McAfee'yi yükleyip kaldırdım sorun düzelir diye. Program ekle kaldırda görünmüyor ama hala virüsten koruma kısmında görünüyor. Sitesinden de McAfee remover tarzı bir program indirdim o da işe yaramadı. Nasıl halledebilirim bu sorunu? Tşk.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
2 Gb ram, Windows Xp pro, İntel dual core 2.6 Ghz
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.2; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 1.1.4322; .NET4.0C; .NET4.0E; InfoPath.1)