McAfee VirusScan Enterprise v8.0i kuracam sisteme bu program hakkında bilgi almak istiyorum.Nasıl bir antivirüs Programı güvenliği,koruması nasıl.GÜVENLİK DUVARI VAR MI NOD32 YE GÖRE NASIL BİR bana karşılaştırmalı cevaplar yazarmısınız arkadaşlar
McAfee VirusScan Enterprise v8.0i kuracam.
Güvenlik duvarı yok. Ayrı kuruyorsun.
MAIL koruması Yok Sadece Dosya koruması. Bu sürüm Server İşletim sistemleri için yazılmıştır. Toplu lisansla satılır. Ürün anahtarı istemez kurarken. Çalıştığını anlamazsın hızlıdır. Ama hepsi bir arada sürüm değildir sadece antivirus vardır. Sonradan firewall da kurabiliyorsun. Windows Firewall ı açsan Windows Vista kullanıyorsan yeterli olur. Windows Defender - Windows Güvenlik Duvarı - Mcafee Enteprise V8i Toplu koruma sağlar ;)
Windows Server 2003 ümde bu sürüm kurulu. Şirketimin internet Sunucusunda ;). Şuana kadar hiçbir virus çıkmadı. windows xp ve üstü bütün windowslarla uyumlu. Ama hemen güncelleme yapmalısın ki eksiklerini kapatsın.
peki birde 8.5 var onda hangi özellikler var.nod32 ile karşılaştırma yaparsak hangisi daha iyi koruma yapar.birde son çıkan mcafee antivirüslerinden kursam sistemi çok kasıyor mu o yeni sürüm mcafee ler.Fazla kasmıyormuş diye duydum amabilmiyorum.
Nod 32 daha iyi koruma yapar bence mcafee'yi kuracaksan dikkatli olmalısın bazen kurduktan sonra kaldırınca bazı antivürslerin mesela(kis) kabul etmiyor bir işlemden dolayı.
8.5 te 64 bit desteği arttırıldı vista ile server 2008 için bazı buglar vardı onlar giderildi.
Bu antivirusu kullanmamışsanız arkadaşlar diğer antivirus programları ile kıyaslamayın!!!! bunların çalışma mantığı farklıdır. En iyi Server işletim sistemlerinde çalışır.
https://www.chip.com.tr/forum/Mca ... e-8.0i_t104707.html
Adresinden Toplu Key dahil olarak indirebilirsiniz. Yani bedava.. Ben bu antivirüsü kullanıyorum. Doğru serverler için kullanılıyor genellikle ama bence kullanmaya başla..!
koc06peki birde 8.5 var onda hangi özellikler var.nod32 ile karşılaştırma yaparsak hangisi daha iyi koruma yapar.birde son çıkan mcafee antivirüslerinden kursam sistemi çok kasıyor mu o yeni sürüm mcafee ler.Fazla kasmıyormuş diye duydum amabilmiyorum.Ben o programı 2 yıl boyunca kullandım gerçekten vista ve xp üzerinde harika bir virüs koruma sağlıyor ip ataklarına kadar engelleme yetkinliği mevcut tarama yapmana hiç gerek yok pc acık olduğu sürece heryeri tarıyor ve inan bana mükemmel bir yazılım.Şuan neden kullanmıyorsun dersen win7
ye geçiş yaptım ne yazıkki uyumsuzluk var :(
not:McAfee 8.5 kesinlikle kasma yaratmaz.Son Düzenleme: myduroc ~ 06 Mayıs 2009 10:32
burak ozdemirhttps://www.chip.com.tr/forum/Mcafee-VirusScan-Enterprise-8.0i_t104707.htmlBu sürüm bedava Değil. Topicteki linki sil. Chip'in başına belamı alacaksın. Enteprise çözümler için verilmiş bir programı illegal paylaşmışsın
Adresinden Toplu Key dahil olarak indirebilirsiniz. Yani bedava.. Ben bu antivirüsü kullanıyorum. Doğru serverler için kullanılıyor genellikle ama bence kullanmaya başla..!