mcafee

chailuck
24-02-2008, 12:11   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Arkadaşlar Mcafee Total Protection 2007 kullanıyorum , windows live messenger da "dosyalarda virüs taramasında bu uygulamayı kullan" kısmında gözat dedikten sonra , Mcafee antivirüs klasöründen (muhtemelen oradan da virüsscan klasörüne girilicek) hangi exe dosyasını seçmem gerekiyor?Orada bir çok exe var hangisi olduğunu öğrenmek istiyorum , yardımcı olursanız sevinirim.

Son Düzenleme: chailuck ~ 24 Şubat 2008 12:13
sys
24-02-2008, 18:51   |  #2  
Yıllanmış Üye
118 mesaj

valla arkadaşım ben de mcafee kullnıyodum bilgisayarımın güvenli olduğunu sanıyodum. ancak 3 aylık bullguardı kurdum yarım saat arayla bi bulguarddan bi de mcafee den tarama yaptım. arada 22 tane virüs fark vardı. hem de az uz diil prorat trojeniydi yakalayamadıkları... sana söyleyim ben de hala bullguard 7 kurulu 20 gün sonra 8 ini kurcam 2 ayda o. 2 ay kaspersky.1 ay nod 32(eskisi).1 ay yeni nod 32, 1ay panda titanium, 1 ay dadr web kullnıom. al sana bi sene... sona yeni sürümler çıkıo. al sana bi sene daha... ben ce sen de böyle bir sistem kur. hem kafam rahat hem cebim.kullanamam die de düşünme ben  de öle düşünüodum ama hiç bi problem olmadı...

chailuck
24-02-2008, 21:27   |  #3  
OP Taze Üye
8 mesaj

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için fakat tek merak ettiğim , bu windows live messenger dosya aktarımı olayında hangi exe yi çalıştıracağım konusu.