Ya arkadaşlar sorunum belki size komik gelebilir ama yardıma ihtiyacım var.Geçte olsa call of u tercih etmeme rağmen MOH pasific assault aldım.Fakat gerçekten ya ilk bölm geçemedim ilk oyununu gayet basit yapmışlardı fakat pasific assault ilk bölmnde tum duşmanları öldurdukten sonra bir "granade" uyarısından sonra bu el bombasından kurtulamıyorum. bu konuda ne olur bana yardım edin
Medal Of Honor: Pacific Assault
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj
Son Düzenleme: Simple User ~ 05 Kasım 2006 17:59
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Özelden de yazmışsın ama..Bilmiyorum..Pascific Assault oynadığımı hatırlamıyorum..:))
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
ben oynadım bitirdim ama cok oldu.Dediğin yeri hatırlamadım.Googledan Pacific Assault tam cözüm de bakalım cıkacak mı?
Yeni Üye
31 mesaj
abi sakın bi bug falan oluşmuş olmasın aldığın oyunun orjinal olmayışından falan yada herangi bişiyden bende oynadım ama hatırlamıyorum öyle bişi
OP Üye
53 mesaj
oyunda bug olacağını sanmam çünkü oyunu orjinalden kendime çektim oyunu dn oynadım fakat 1. elde granade sesinden sonra nereye kaçsam önme bomba düşüyor.Kafayı yedim granade dediği an hile yapıyorum konsola noclip yazıyorum ve hayalet oluyor fakat noclip i kapadığımda yine ölüyorum anlamadım...........................