Arkadaşlar biliyosununz media player 10 ççıktı acaba microsof 2006 da piyasaya çıkacak olan yeni windows longhorn için yeni yazılımlarda yaparmı media player 11 windows movie maker 3 gibi...
Media player 10
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bende öyle bişi duydum ama media player 10 kurdum süper aga baya bi dosya destekliyor...
Valla mplayer 10'da gördüğüm en büyük özellik CD'den mp3 formatında rip yapmaya olanak sağlaması. önceki sürümleri yalnızca kendi formatı olan wma'ya dönüşüm yapıyordu.
mplayer 10 tebrik ediyorum çünçü benımde çok işime yarıyor "rip" yapması bilgisayarımda ki program kirliliğini önlüyor bir programcı olarak çok hoş diyebilirim benım de bu tur bir player üzerinde yazılım çalışmam var ama yetrli destek bulamıyorum kendıme bilgi için...
BsPlayer Tek geçerim...
Son ayaktada WinDVD'ye oynuyorum..
yaaa arkadaslar tamam gusel hos baya bi dosyayı destekliyor media player 10 ama internetten indirdiğim dosyalarda hep lisans istiyor bunun bir çözüm yolunu bilen varsa lütfen bana söylesin
"AB Komisyonu, geçen yıl Microsoft’un tekel konumunu mevcut rekabeti dizginlemek yönünde kötüye kullandığına kanaat getirerek, Windows işletim sisteminden multimedya yazılımının çıkarılması kararını vermişti. Komisyon, Microsoft’un MediaPlayer’ı Windows işletim sistemi ile bütünleşik sunmasının, pazardaki rakiplerinin önünü kestiği sonucuna varmıştı."
( kaynak ; ntvmsnbc.com )
Abi adamların tek el olduğunu düşünürsek zaten herşeyi ellerinde tutmuş olurlar zaten hiçbir güvenliğimiz yok olası bir durumda microsoft istediği bilgileri sistemimizden alabilirler.. Düşünmesi bile korkunç...
öyle ama windowsun fiyatı göz önüne alınırsa bence şu anki sundukları az bile.bu fiyata media player de olmalı.hatta bir anti virüs programı bile olmalı.
Media Player 10 ile alakalı olmamakla birlikte; anti virüs yazılımı Longhorn a dahil edilecek. ;)